Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dobro

VIDEO Sumnjate u partnera i pucate od ljubomore? Onda je ovo baš za vas

ljubomora
Foto: Thinkstock
12.05.2015.
u 14:37

I dok će se mnogi složiti kako nema ništa loše u tome da postoji mala doze ljubomore, drugi u tome ne vide ništa dobro jer je to "dokaz" nepovjerenja.

Ljubomora nije tako bezazlena pojava koja je odlučila samo malo "proviriti" kroz odškrinuta vrata vaše veze.

I dok će se mnogi složiti kako nema ništa loše u tome da postoji mala doze ljubomore, drugi u tome ne vide ništa dobro jer je to "dokaz" nepovjerenja.

Da se radi o povjerenju i nepovjerenju, slaže se i seksualna terapeutkinja Nataša Barolin Belić koja tvrdi da je ljubomoru jako teško spriječiti.

– Kako je spriječiti? Teško! Ključna je riječ povjerenje i iskrenost. Jesmo li nas dvoje sigurni da ćemo na vrijeme reagirati na svaki izazov i o tome razgovarati? Ako smo sigurni u našeg partnera/partnericu, tada će i ljubomore biti mnogo manje.

Ako počnete sumnjati u nešto, takve situacije mogu povećavati ljubomoru. Osoba može biti ljubomorna i zbog nekih iskustava iz djetinjstva. Onda o tome treba pričati. Ako je to "bolesna ljubomora", preporučuje se terapija kao rješenje problema.

>>Što 'stalkanje' na Facebooku znači za vaše veze?

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije