Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u krevetu

'Prije dečko nije skidao ruke s mene, a sada kao da ne postojim'

Shutterstock
08.12.2019.
u 07:05

Djevojka se požalila da je želja za seksom njenog dečka mnogo manja od njezine i on želi da se pomiri s time

U ranim su 30-ima i zajedno su godinu dana, a ona se požalila kolumnistici Deidre

"U početku me se nije mogao zasititi. Vodili smo ljubav dva ili tri puta dnevno. A sad sam sretna ako se seksamo jednom tjedno. Više voli mastrubirati, nego se seksati. Voli kada ja njega zadovoljavam, ali nikad mi ne uzvrati. Ne želim navaljivati, pa se kontroliram, ali ni on nije prestao mastrubirati. Čak i onda kad se poseksamo, moram ga nagovarati na to." 

Deidre odgovara: "Možda gleda previše pornića. To može smanjiti seksualnu želju za partnerom. Budite odlučni u tome da ako ćete vi njega zadovoljiti, da on mora učiniti isto za vas."

Ono kad zaruke pođu po zlu:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije