Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskošna proslava

Potrošili 25 tisuća kuna rođendan svog psa: Snimili su spot, unajmili brod, angažirali slastičarku

Instagram
12.08.2021.
u 14:30

Prethodni rođendani uključivali su zabavu u bazenu za pse i ljude, fotografiranje s kolačima i zabavu na temu koronavirusa u prošlogodišnjoj karanteni.

Lauren Blake (30) i njezin partner Kieran iz Nottinghama u Ujedinjenom Kraljevstvu potrošili su 25 tisuća kuna na proslavu rođendana svog engleskog buldoga - Davea. Proslava je uključivala unajmljivanje broda, izradu glazbenog spota te tortu u obliku slavljenika.

Kako piše Mirror, angažirali su slastičarku Laru Mason koja vodi slastičarnicu Cake Everything, a na njezinim društvenim mrežama vidjeli su da izrađuje torte u raznim oblicima. Stoga su zatražili da torta bude u obliku Davea u mornarskoj odjeći, kako bi odgovarala njemu na njegov poseban dan.

Kako je blizina ljudi radikalno promijenila životinje:

1/3

Za izradu kolača bilo je potrebno tri dana, a korišteno je 80 jaja, 2,5 kg maslaca, 2,5 kg šećera i 2,5 kg brašna, kao i 3 kg krem sira, 3 kg ganachea i oko 5 kg čokolade za modeliranje.

- Svake godine organiziramo njegove proslave s idejom da je s nama tako kratko pa bi svaki rođendan trebao biti obilježen kao poseban. Daveov rođendan slavimo više od naših, a on zaslužuje da bude potpuno razmažen - ispričala je Lauren.

Prethodni rođendani uključivali su zabavu u bazenu za pse i ljude, fotografiranje s kolačima i zabavu na temu koronavirusa u prošlogodišnjoj karanteni.

- Imamo velike planove za njegov deseti rođendan, nadamo se da ćemo ga provesti po Europi kako bi proveo svoju mirovinu doživljavajući sve što život nudi i upoznao različite njuške - dodala je.

Širi se strahoviti toplinski val sa Sjeverne Afrike na jug Europe:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije