Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trudna ukupno 8,5 godina

35-godišnja majka ispričala: 'Prvo dijete dobila sam sa 14 godina, sada ih imam 11, ali želim još šest'

Instagram
11.08.2021.
u 10:30

Neočekivano je zatrudnjela na početku srednje škole, nakon čega se udala i razvela od svog tadašnjeg dečka. Sa svojim drugim suprugom kasnije je dobila još sedmero djece.

Veronica Merritt (36) svoje je prvo dijete dobila samo s 14 godina, nakon što je zatrudnjela još kao srednjoškolka. Od tada se njena obitelj brzo širila, pa Veronica sada ima jedanaestero djece, a želi ih barem još šest.

Kako piše The Sun, njezin suprug Marty i ona trenutačno žive u domu s desetero djece, to su Andrew (16), Adam (15), Mara (13), Dash (12), Darla (10), Marvelous (8), Martalya (6), Amelia (4), Delilah (3) i Donovan (1).

Veronica je ispričala kako je neočekivano zatrudnjela u školi, nakon čega se udala i razvela od od oca najstarije dvoje djece. Najmlađih sedam od njezina su drugog supruga koji trenutačno spava u podrumu kako bi djeca imala više prostora.

– Neka djeca bila su planirana, ali ne mogu uzimati kontracepcijske pilule zbog svoje bolesti, jer sam sklona stvaranju krvnih ugrušaka. Ali nemam ništa protiv još djece, htjela bih ih imati još barem šest. Trudna sam provela ukupno osam i pol godina – otkrila je.

Zbog previše šećera djeca mogu imati problema s pamćenjem:

1/3

Kako svu tu djecu nije lako prevoziti u školu i na razne aktivnosti, nedavno je za tri tisuće dolara (oko 20 tisuća kuna) na aukciji kupila i stari školski autobus, koji je pretvorila u obiteljsko vozilo.

– Nemamo mnogo troškova. Imamo svoju kuću s devet spavaćih soba i nemamo hipoteku, a imamo i svoj autobus bez dodatnih troškova – kaže Veronica i dodaje da ponekad primaju donacije hrane, zbog čega se i ispričala na društvenim mrežama.

– To je privremeno je, dok mi prodaja slika ne krene – objasnila je.

Svoj život kod kuće Veronica opisuje kao život s ''izgubljenim dječacima'', grupom djece iz knjige i filma Petar Pan koja nikada nisu odrasla, a dodaje i da nije prestroga.

– Jako nam je glasno u kući, ali nisam stroga; imam neka pravila, na primjer nema pušenja, drogiranja, nema spojeva do osamnaeste, moraju doći kući do mraka, ali većinom sam jako opuštena. I dobro se zabavljamo – zaključila je Veronica.

Nitko se nije pojavio na proslavi njezina rođendana, pa joj sin priuštio iznenađenje života:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije