Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow!

Par pokazao kako su od starog potrkovlja napravili prekrasnu sobu za odmor - za malo novaca

@happybohohome/TikTok
27.05.2021.
u 07:00

Ovaj par iz Engleske započeo je s radovima u ožujku, a cijeli proces dijelili su na društvenim mrežama, najviše na TikToku

Charlotte Violet je zajedno sa svojim zaručnikom preuredila staro i prašnjavo potkrovlje, a soba koju su napravili namijenjena je za odmor, čitanje i opuštanje. 

Ovaj par iz Engleske započeo je s radovima u ožujku, a cijeli proces dijelili su na društvenim mrežama, najviše na TikToku. Otkrili su kako su postavili izolaciju preko sivih zidova opeke, a zatim su je obložili drvenim oplatama jer su se vodili stilom uređenja kućica na drvetu.

@happybohohome

Turning my attic in to a whimsical treehouse style room- Part 10. The most exciting one yet ✨🌙 ##loftnet ##atticreno ##roomgoals ##makeover ##cozyhome ##fy

♬ Her movie soundtrack cover by Armin Mehdiz - arminmehdiz

Također, kako bi dobili više svjetla u prostoriji ugradili su krovne prozore kroz koje, kako kažu, sada gledaju zalaske sunca i uživaju.

Napravili su i ležaj, malenu policu s knjigama i dodali nekoliko biljaka, ali planiraju još raditi na samom uređenju s detaljima. Charlotte kaže da će i dalje sve dijeliti putem TikToka, prenosi Insider.

@happybohohome

My enchanted little attic✨🌙🌱 ##attic ##interiordesign ##witchyaesthetic ##witchtok ##cottagecorehome ##witchyhome

♬ Scarborough Fair - Royal Philharmonic Orchestra

Ispovijest nevidljivih ljudi koji obnavljaju Hrvatsku nakon potresa:

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije