Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Uhvatio sam suprugu u seksu s našim susjedom i sada ne znam što napraviti'

shutterstock
25.05.2021.
u 21:20

Njihov se susjed uselio prije pet godina nakon razvoda od supruge. Oboje su ga prihvatili i redovito posjećivali.

- Uhvatio sam suprugu kako je imala seks s našim susjedom. Sumnjao sam da s nama nešto nije u redu, ali nisam ni očekivao da bi me mogla prevaritit. U braku smo 19 godina i mislio sam da smo oboje sretni - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njihov se susjed uselio prije pet godina nakon razvoda od supruge. Susjed ima 47, njegova supruga 48, a on 52 godine. Oboje su ga prihvatili i redovito posjećivali.

Njegova supruga sada radi od kuće, a kao i njihov susjed. Jednog dana došao je doma ranije s posla i odlučio je vidjeti što mu supruga radi dok njega nema. Vidio je kako je njegova supruga pozvala njihovog susjeda doma, ali nije znao zašto pa je odlučio malo pričekati i onda istražiti.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Približavajući se vratima naše spavaće sobe, čuo sam glasno stenjanje i odmah shvatio što se događa. Ušao sam u sobi i uhvatio ih u seksu. Ostalo je mutno i sve što znam je da sam izbacio našeg susjeda i potom otišao u dugu šetnju. Moja je supruga priznala da se afera odvijala šest mjeseci. Kaže da joj je žao i da joj je bilo dosadno. Želimo pokušati ponovo, ali mučim se - nastavio je.

- Oboje ćete morati shvatiti zašto vas je žena izdala. Bitno je da jedno drugome kažete koje su promjene potrebne u vašem odnosu. Ako uspijete vratiti svoju emocionalnu vezu, tada će se vratiti i vaša seksualna veza. Kad se osjećate spremni, pokušajte ne žuriti sa seksom, već uživajte u svakom dodiru i osjećaju - odgovorila mu je Deidre.

Ključne riječi

Komentara 12

MA
Marin0021
23:50 25.05.2021.

Ako je bio on na njoj, trebao si se samo prisuljati straga i hrabro mu ga zabiti u pak. Ne bi mu vise nikad palo na pamet.

TT
TTjac
02:33 26.05.2021.

Pozovi susjeda doma i zamoli ga da i tebi uvali milokliz, konjino.

DU
Deleted user
23:54 25.05.2021.

Nikad nisam shvaćala ljude koji varaju partnere sa najbližim susjedima. Meni su puno zanimljiviji daleki narodi i egzotične rase, kao npr. Afrikanci, Arapi ili Turčini. Mislim da su ti što se sexaju sa susjedima toliko lijeni da im je teško potražiti nekog malo dalje od njihove kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije