Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(ne)kultura

Ostavila nered u vozilu Uberova vozača pa je dočekao račun od gotovo 700 kuna

Foto: Twitter
1/2
23.07.2019.
u 13:17

Iznenađena 24- godišnjakinja ne vidi razlog za tako visoki iznos koji mora podmiriti

Vozači Ubera doživljavaju svakakve zgode, no katkada i putnici mogu ostati neugodno iznenađeni. 

Upravo to se dogodilo Lydiji Williams nakon što je putem Uber aplikacije pozvala prijevoz. Ona i njen dečko zabavljali su se u vozilu te joj je pritom ispalo iz ruke na pod oko 20 Skittles bombona. 

Zbog tog je nestašluka dobila račun za čišćenje vozila u protuvrijednosti od oko 660 kuna te je iznenađena odlučila objaviti na Twitteru e-mail koji je dobila od Ubera s računom na spomenuti iznos. 

 

 

No, čini se kako nije "dobila po džepu" samo zbog nereda koji je ostavila iza sebe u tuđem vozilu već je tijekom vožnje bilo i nekoliko drugih incidenata. Stoga je vozač odlučio zatražiti od Ubera nadoknadu štete za dubinsko čišćenje vozila. 

Iznenađena 24- godišnjakinja ne vidi razlog za tako visoki iznos koji mora podmiriti.

Navela je u komentarima uz objavu kako smatra da je njihovo ponašanje bilo itekako pristojno, posebice stoga jer su vozača, kako navodi, počastili obrokom i pićem. 

Neki od komentatora složili su se s njom da je cijena za čišćenje zaista previsoka, a ona je odgovorila kako bi, da je znala što je čeka, odmah pokupila bombone s poda. 

Foto: Twitter

Možda bi to trebalo napraviti u svakom slučaju? 

Neki od komentatora nisu imali razumijevanja te su joj poručili kako bi bilo dobro da pazi na svoje ponašanje drugi put i bude kulturnija. 

"Misliš li da je bacanje bombona po tuđem autu kulturno ponašanje?! Zašto ih nisi pokupila?"

Iz Ubera su za Mirror objasnili kako je vozilo vozačima njihovo mjesto za rad i ako ga netko uništi na bilo koji način ili onečisti, to znači da vozač više nije u mogućnosti nastaviti sa svojim radom te mu je potrebno nadoknaditi štetu. Svaki vozač koji zatraži naknadu štete za čišćenje mora detaljno opisati situaciju i priložiti fotografije kao dokaz. Uber zahtijeva obostrano uvažavanje i poštovanje, kako vozača tako i putnika", navedeno je. 

Pred kamerom blajhala kosu i sva joj je ispala:

 

Ključne riječi

Komentara 4

KI
kior94
14:30 23.07.2019.

Zar ste i vi novinari u Večernjem tako nepismeni - boMbon, a nije boNbon. Zakaj se bavite ovim poslom - polja su prazna...

LU
lupa
18:17 23.07.2019.

Precesto mi se dogada da imam potrebu nazvati roditelje i zahvaliti im na odgoju. Ja koristim Uber i kada sam sa psom, rijetko su me odbili i pas mi je uvijek dekici u krilu i jos nosim roler za dlake sa sobom i pokupim njegove dlake. Ni minuta posla za moj mentalni mir.

Avatar ucjena
ucjena
14:56 23.07.2019.

Splasil bi je se i voziti i za to bi joj naplatil globu a za nered ne :::::))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije