Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Organizatorica vjenčanja otkrila 3 stvari na koje parovi bespotrebno troše: 'Nema nikakve koristi'

Pixabay
30.06.2022.
u 16:30

Hayley je rekla da bi se novac mogao bolje potrošiti negdje drugdje i da bi parovi trebali ozbiljno razmisliti o svojim odlukama.

Profesionalan organizatorica vjenčanja podijelila je tri najveće pogreške koje budući bračni drugovi čine za svoj veliki dan, a na kojima bi mogli uštedjeti. Organizatorica vjenčanja Hayley iz Velike Britanije podijelila je video koji detaljno opisuje što zaručnici kupuju, a nepotrebno je i nitko na svadbi neće ni primijetiti ako toga nema, prenosi The Sun.

 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Na TikTok računu pod imenom @amae.weddings Hayley je objasnila: “Želite li znati na što parovi rasipaju svoj novac?’”

@amae.weddings Ever wondered what a wedding planner thinks you should spend your money on... Here it is! #weddingtips #ukweddingplanner #weddingbudget #weddingfinances ♬ original sound - Wedding Planner

“Postoje brojne stvari za koje ja osobno mislim da su nepotrebne. Pokloni za goste. Uvijek su promašaj” Ostanu na stolu, nitko ih ne koristi i završe u kanti za smeće. Zato ne bacajte svoj novac nego uložite u nešto korisnije ili ga donirajte”, ispričala je u videu.

Drugi dio bacanja novca su, kaže Hayley, preskupa pića. “Nitko neće znati koji prošek ili šampanjac pije, čak i ako izložite boce. Ljudima to ne znači puno”, objasnila je.

Treća stvar na njezinom popisu je impulzivna kupnja za koju smo, kaže, svi krivi s vremena na vrijeme. "Stvari poput haljina za djeveruše prije nego što ste uopće odabrali shemu boja ili dogovor s dobavljačem prije nego što ste uopće unajmili mjesto."

Umjesto toga, Hayley savjetuje da novac potrošite negdje drugdje i da parovi ozbiljno razmisle o svakoj svojoj odluci.

“Dobro razmislite, planirajte unaprijed i nećete pogriješiti. Ako vam je ostalo novca, preporučujem da ga novac uložite u drugog fotografa ili snimatelja; fotografije i snimke ostaju zauvijek”, zaključila je.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije