Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije imala simptome

Djevojka ispričala: 'Nisam ni znala da sam trudna, sve dok nisam čula plač bebe na zahodu!'

TikTok
29.06.2022.
u 13:30

Jess tvrdi da je odjednom osjetila silnu potrebu da ide na zahod, pa je sjela i počela gurati

Jess Davis (20) doživjela je šok koji će pamtiti cijeli život. Naime, studentica je otišla na zahod i misleći da obavlja nuždu – rodila dijete!

Jess nije imala simptome trudnoće i pretpostavila je da su joj bolovi u trbuhu posljedica menstruacije, a sada se, nakon što je 11. lipnja 2022. u 16:45 dočekala sina, Freddieja Olivera Davisa, navikava na majčinstvo-

Novopečena mama koja je trenutno na drugoj godini na Sveučilištu Southampton rekla je: “Menstruacije su mi uvijek bile neredovite, pa ništa neobično nisam baš primijetila. Ponekad sam osjećala mučninu, ali počela sam uzimati novi lijek pa sam jednostavno okrivila njega.Rođenje sina mi je bio najveći šok u životu - prvo sam mislila da sanjam. Nisam shvatila što se dogodilo dok ga nisam čula kako plače. Odjednom mi je palo na pamet da sada stvarno moram odrasti.”

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Kada se Jess probudila u jakoj boli u lipnju 2022., pretpostavila je da je to početak njezine menstruacije i otišla je do svoje lokalne Asde kako bi kupila bocu s toplom vodom.

“Jedva sam hodala, a nisam mogla ni ležati na krevetu kad sam stigla kući. Trebala sam imati kućnu zabavu te večeri za svoj rođendan sljedećeg dana, pa sam se istuširala i okupala kako bih se pokušala osjećati bolje, ali bol je postajala sve gora i gora”, ispričala je za Daily Mail.

Jess tvrdi da je odjednom osjetila silnu potrebu da ide na zahod, pa je sjela i počela gurati. “Ni u jednom trenutku nisam mislila da ću rađati - samo sam znala da trebam gurati”, objasnila je. “U jednom trenutku osjetila sam bol, ali nisam znala što je to. Samo sam znala da je moram izvući. Čuti ga kako plače i shvatiti što se zapravo dogodilo bilo je tako nadrealno.”

@jessdavis78

Only me

♬ The algorithm wouldnt like the original sound name - misc mashups

Jess, koja je bila sama kod kuće, nazvala je najbolju prijateljicu Liv King (20), koja je inspiracija za Freddiejevo srednje ime Oliver. Unatoč tome što je u početku mislila da Jess smišlja razrađenu ispriku da se izvuče iz nadolazećeg izlaska, Liv joj je brzo savjetovala da pozove hitnu pomoć nakon što je Jess poslala fotografiju svog novorođenog sina kako bi dokazala da to nije šala.

Jess je odvedena u bolnicu princeze Anne u Southamptonu, gdje je beba Freddie odvezena u inkubator. Liječnici predviđaju da je rođen u 35. tjednu, no unatoč dramatičnom rođenju, i Freddie i Jess se dobro oporavljaju.

Vijest o Freddiejevom dolasku Jessinoj je mami prenijela Liv. Srećom, Jessina mama je bila podrška i uzbuđena je što će postati baka.

“Moja mama je najbolja osoba na svijetu, bila je velika podrška i jedva je čekala da bude baka! Biti mama velika je životna promjena, ali je to prirodno. Ljubav koju gajim prema Freddieju teško je objasniti, ali je nevjerojatna. Stalno samo mislim na njega. Radujem se što ću ga gledati kako raste i biti uz njega na svakom koraku”, zaključila je Jess.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar urbanihercegovac
urbanihercegovac
18:25 29.06.2022.

još jedna koja je bezgrješno zaćela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije