Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlika u godinama

Ona ima 47, a njen muž 33 godine: 'On ponekad ne može pratiti moj ritam'

@hersaltykisses
18.12.2023.
u 12:30

Njih dvoje kažu da su najbolji prijatelji, a Michelle je svoju vezu s Ryanom opisala kao 'najveću avanturu njezinog života'.

Bračni par s više od deset godina razlike u godinama rekli su da im ta razlika uopće ne smeta i da se često šale s njome. Michelle i Ryan (@hersaltykisses) često objavljuju videe na društvenim mrežama, gdje pokazuju svoj bračni život. Ali, zanimljivo kod ovog para je da je Michelle 15 godina starija od Ryana, piše The Sun.

Njih dvoje kažu da su najbolji prijatelji, a Michelle je svoju vezu s Ryanom opisala kao 'najveću avanturu njezinog života'. Dodala je: 'Osjećam se voljeno svaki dan'. Par se upoznao kada je Michelle imala 39 godina, a Ryan 24 godine. Prvo su dvije godine bili samo prijatelji, zatim su šest godina bili u vezi, a konačno su se vjenčali ove godine i pokazali da razlika u godinama ne znači puno.

 

@hersaltykisses That photo of us at the End, when Ryan was so far in the friend zone. That horrendous beard 🙈 and I was still in my 30’s. Who knew we would end up together and find a love that people dream of. Our year anniversary is this month and we just got married this year. #myforeverandalways #couplesoftiktok #agegapmarriage ♬ Yellow - Coldplay

'Ne mogu vjerovati da ću imati 50 prije nego što moj muž uopće napuni 40 godina', rekla je Michelle, 'Iskreno govoreći, većinu dana čak i ne primjećujemo razliku u godinama između nas. Možda se tu i tamo nađe referenca iz 80-ih koju on možda neće shvatiti, ali većinom je puno zreliji od mene. Uvijek ga zovem stari i on pokušava držati korak većinu vremena. Hvala mu i što je sav ovaj sadržaj napravio sa svojom starijom ženom. Ja sam sretna žena'.

Video je privukao mnoge gledatelje koji su podijelili podršku novopečenom bračnom paru. 'Moj muž je 15 godina mlađi od mene, u braku sam 21 godinu', napisala je jedna korisnica. 'Izgledaš istih godina kao tvoj suprug', dodala je druga. Treća je komentirala: 'Između mene i muža je 10 godina razlika. Zajedno smo 24, a u braku 20 godina. Uživam u životu s mlađim muškarcem'.

VEZANI ČLANCI: 

'Sve su vam godine savršene, nema ništa loše u razlici u godinama', dodao je sljedeći, a peti se nadovezao: 'Upoznala sam ljubav svog života nakon dva propala braka, bila sam sama 14 godina, a onda bam. On je imao 40 godina. Ja 57 godina. Da, 17 godina razlike. I dalje smo zajedno'. 'Vrlo nadahnjujuće. Puno vam hvala što ste to podijelili s nama. Drago mi je zbog vas', odgovorila je Michelle.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Komentara 5

BL
blackeder2022
19:56 18.12.2023.

Trebaš ti to namiriti,brale.To ti je ko Singerica,samo šivanje!

WA
wannabenovinari
17:45 18.12.2023.

Niš od toga. S njom je samo da ju isproba. U najboljem slučaju potrajat će koju godinu i on si traži novu, mlađu. Nema tu ljubavi.

Avatar Barbie*
Barbie*
13:05 18.12.2023.

Pa ljudi kad se zaljube ne traže od drugoga osobnu da mu vide godište rođenja...obično to saznaju kasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije