Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije svima bilo smiješno

Odlučila se osvetiti dečku koji ju je prevario, ali mnogi tvrde: 'Pretjerala si!'

TikTok
11.09.2020.
u 12:30

Tko je u pravu - oni koji kažu da je pretjerala ili oni koji kažu da je trebala posipati još više šljokica?

Destiny je na svojim društvenim mrežama otvoreno progovorila o prevari koju je doživjela. Kako kaže, nakon što ju je prvi put dečko prevario dala mu je drugu šansu - ali opet je napravio isto.

Neke njegove stvari bile su kod nje, a nakon prekida trebala ih je vratiti. Kako ne žive u istom gradu Destiny je sve spakirala u jednu kartonsku kutiju i odlučila poslati poštom, ali prije toga smislila je osvetu.

Na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je uzela njegove stvari - jaknu, nekoliko majici, nakit - poprskala ih lakom za kosu i posipala sitne šljokice posvuda! 

Pogledajte video:

"Ovo se dogodi kada prevariš curu koja voli šljokice!", napisala je.

"Zašto ljudi moraju ovakve stvari raditi nakon prekida?!", pitala je jedna osoba, a druga se nadovezala da je ovakvo ponašanje toksično i da je pretjerala.

Ipak, mnoge djevojke su ju podržale i u šali rekle da je trebala koristiti još više glittera, prenosi Mirror.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije