Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažne brojke

Ne, žene nemaju veće grudi, ali proizvođači žele da one tako misle

grudi
Ilustracija
04.10.2012.
u 10:25

Kako bi ostvarili veći profit, proizvođači grudnjaka sugeriraju ženama da su sve vitkije i da imaju bujnije poprsje, no u oba slučaja riječ je o obmani

Imaju li žene sve veće grudi? Ako je vjerovati potražnji za sve većim košaricama, tome je tako. Ali, čini se da uvijek postoji neki ali, činjenica je da proizvođači obmanjuju brojkama. Kako tvrdi vlasnica newyorškog butika Linda Becker, tvrtke za proizvodnju donjeg rublja stalno "umjetno povećavaju" grudnjake.

>>Odgovor za sve žene: Zašto muškarci vole ženske grudi?

– Moderni grudnjaci označeni su smanjenim brojevima za opseg leđa i uvećanim brojevima za veličinu košarica. Tako buduća vlasnica dobiva laskave informacije – da je vitkija i da ima veće grudi – zaključuje Becker za The USA Today.

>>Bujna Vergara: Zahvalna sam Bogu što mi je dao velike grudi

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar mate112
mate112
10:30 04.10.2012.

mmmmmmmm

IS
istima
10:45 04.10.2012.

Glupost...... populacija je sve deblja, i jedina dobra strana te činjenice je da su i sise sve veće ...... Zato i volim ono 'koji kilogram viška' :)

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:52 04.10.2012.

Postoji kvaka: Ako žena intenzivno vježba, imat će bolje tijelo, ali cice manje. U cicama je salo, a ono se gubi vježbanjem. Ako sjedi i jede, cice će rasti, ali raste i salo po cijelom tijelu, a mišići se smanjuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije