Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna na izgled

Bujna Vergara: Zahvalna sam Bogu što mi je dao velike grudi

'Actress Sofia Vergara smiles as she arrives at the 2012 Vanity Fair Oscar party in West Hollywood, California February 26, 2012.  REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)  (OSCAR
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.09.2012.
u 19:57

– Na početku je bilo teško, a glasnogovornica mi je znala reći: Možda bi trebala imati normalne grudi, standardne veličine, kako bi dobila više uloga – ispričala je Sofia Vergara (40)

Seksepilna zvijezda serije "Moderna obitelj" Sofia Vergara progovorila je u talk showu kod Katie Couric o svojim raskošnim oblinama. Kolumbijska glumica zbog svog se bujnog poprsja nije uvijek osjećala seksi, no danas je sretna što nije poslušala savjet svoje glasnogovornice.

– Na početku je bilo teško, a glasnogovornica mi je znala reći: Možda bi trebala imati normalne grudi, standardne veličine, kako bi dobila više uloga – ispričala je Sofia Vergara (40) i dodala da ju je majka odgovorila od toga govoreći joj da bi mnoge žene željele imati takve grudi.

– Mama mi je rekla: "Bog će te kazniti, to je suludo. Ne možeš izrezati svoje grudi. Žene riskiraju život kako bi imale takve grudi." Tako da to nisam učinila. Jako sam ponosna na svoje tijelo i izgled. Zahvalna sam Bogu na onom što mi je dao i koristim to kao prednost – otkrila je glumica, koja je ponosna na svoju bujnu četvorku.

Sofia iz propalog braka s Joeom Gonzalezom ima 20-godišnjeg sina Manola. Trenutačno je zaručena za vlasnika marketinške tvrtke Nicka Loeba (43) s kojim je u dvogodišnjoj vezi.

Ključne riječi

Komentara 5

RT
Rollo Tomasi
23:51 27.09.2012.

D.Š. Ajde sad realno pogledaj. Napravi omjer koliko si do sada pričao s njom, a koliko joj gledao ***e na fotkama. Dakle, jel bitno ako je glupa?

RT
Rollo Tomasi
06:48 28.09.2012.

Zahvaljujem adminu na cenzuri pojedinih riječi. Mnogo je bolje od brisanja komentara.

DU
Deleted user
10:02 28.09.2012.

I ja sam mu zahvalan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije