Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzan muškarac

Na vjenčanje stigao sa šest trudnih žena i tvrdi: 'Ja sam svakom djetetu otac'

Instagram
26.11.2020.
u 13:30

Mike se na vjenčanju pojavio u ružičastom odjelu, a svih šest njegovih pratilja uskladilo se u srebrnim, šljokičavim haljinama ili kombinezonima

Mike Eze-Nwalie Nwogu vlasnik je noćnog kluba u Nigeriji, ali i osoba koja izaziva burne reakcije svojim ponašanjem. Na društvenim mrežama poznat je kao Pretty Mike, ali i po svojim kontroverznim radnjama. Jedna takva je dolazak na vjenčanje s čak šest trudnih pratilja te pričanje kako je on otac svakom djetetu, prenosi Mirror.

Mike se na vjenčanju pojavio u ružičastom odjelu, a svih šest njegovih pratilja uskladilo se u srebrnim, šljokičavim haljinama ili kombinezonima, što je mnoge navelo da ga optuže da zasjenjuje novopečeni bračni par te kvari njihov poseban dan.

Mladenka se potukla na vjenčanju: 'Ako je ovo vjenčanje, zamislite razvod':

Na svojim društvenim mrežama također je objavio video u kojem svakoj pratilji miluje trbuh, a mnogi korisnici nisu ostali oduševljeni. - Ovo je jedan od razloga zašto ću imati osiguranje na vjenčanju. Nećeš doći na moj poseban dan i loviti popularnost - komentirala je jedna djevojka. 

Međutim, ovo nije prvi put da je Mike izazvao burnu reakciju na vjenčanjima. Prije tri godine, na vjenčanje je stigao s dvije pratilje koje vodio na uzicama - kao da su psi!

Sjećate li se malog vrta u Preradovićevoj ulici? Više ga nema, no Novković je oslobođen optužbe za sadnju cvijeća: 'Žalosno da se na ovo troši vrijeme i novac':

Komentara 10

HE
Herceg
19:26 26.11.2020.

Trebalo bi mu staviti zvono ko na rasplodnog ovna.

DU
Deleted user
16:58 26.11.2020.

Nije otac tko napravi nego tko othrani.

RO
roland
22:55 26.11.2020.

Afrika, Afrika i samo Afrika! Godine 2100. gradovi s najviše stanovnika bit će Lagos, Kinshasa i Dar Es Salaam. Dakle, samo tri afrička grada imat će 236 milijuna stanovnika, 20 milijuna više nego što danas imaju mnogoljudne države kao Pakistan ili Brazil! Afrikanci se superiorno razmnožavaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije