Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Odličan trik za čišćenje posuda za pečenje: Trebate samo dva proizvoda

TikTok
26.11.2020.
u 07:00

Kombinacija soda bikarbone, octa i ribanja očistit će svu prljavštinu iz posuda.

Posude za pečenje nakon nekog vremena završe tako da izgledaju prljavo te posmeđe i izgube svoj prvobitni izgled. Iako korištenjem papira za pečenje i redovitim pranjem smanjujemo šanse da naše posude za pečenje posmeđe, to se nekako uvijek dogodi. No jedan muškarac pokazao je jednostavan trik kako ih očistiti sa samo dva proizvoda, kako prenosi Metro.

@hazz_jazz

LIFE HACK 06: THE TRAY IS SO CLEAN I CAN SEE MY FACE IN IT ##fyp ##satisfying ##As ##Good ##As ##New

♬ Believer [NSG Remix] - Romy Wave

Dno svoje posude za pečenje prekrite sodom bikarbonom, a zatim ga zalijte bijelim octom. Nakon nekoliko sekundi, ova smjesa počet će stvarati mjehuriće i pjenu. Uzmite jednu spužvu te takvu smjesu dobro utrljajte u svoju posudu te ostavite da odstoji oko pola sata. 

Zatim još jednom sve dobro utrljate spužvom i isperite toplom vodom. Ako vam i dalje ostanu smeđi ostaci prljavštine, sve dobro očetkajte metalnom mrežicom za posuđe ili spužvom.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6
Ključne riječi

Komentara 2

TH
thaly16
17:36 26.11.2020.

Mene je moj stari mehaničar učio: sve to ide s benzinom dole

Avatar mrki1973
mrki1973
15:43 26.11.2020.

Otkrio je toplu vodu.Stvarno imate glupave novinare!!Ovo znam dobrih 35 godina ali ovaj koji je ovo napisao i stavio u VL ocito ne zna ni di mu govno probija😉😉😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije