Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjakinja otkriva

Muškarci varaju zbog seksa, a žene zbog emocija: Stvari su se promijenile

Shutterstock
26.07.2020.
u 23:41

"Uvjeravam vas da znate bar jednu ženu koja vara, samo ne znate da je to ona”, zaključila je spisateljica Alicia Walker.

Godinama se smatralo da muškarci varaju svoje partnerice samo kako bi zadovoljili svoje seksualne potrebe i želje, dok žene to već rade iz emotivnih razloga, nezadovoljstva u vezi ili braku i slično. 

Stručnjakinja za ljubavne odnose Tracey Cox otkrila je za Daily Mail da su se razlozi preljuba kroz godine promijenili, a posljednja istraživanja pokazala su da žene varaju jednako kao i muškarci, ponekad čak i više. 

Shirley Glass, stručnjakinja za veze, u istraživanju od prije 20 godina rekla je kako muškarci varaju čak i kada su zadovoljni sa svojom partnericom bez želje da ugroze taj odnos. Cox kaže da su se uloge zamijenile, muškarci sve više varaju jer tragaju za pravom ljubavi i time da se osjećaju poželjno, dok su žene počele to raditi iz čistog seksualnog užitka.

Kako pravilo ocijediti tjesteninu? Ovaj video izazvao je burnu raspravu! 

Dr. Tammy Nelson tvrdi da muškarci danas traže partnerstvo i emocije jer zamjenu za seks mogu pronaći u pornografiji, dok žene varaju zbog strasti i seksa. 

Spisateljica Wednesday Martin tvrdi da su danas mnoge žene “serijske preljubnice”. “Udamo se za dosadnog tipa jer je stabilan i pouzdan i bio bi dobar otac, a sa strane imamo odličan seks s nekim zgodnijim i zločestim dečkom”, rekla je za Daily Mail i dodala da na taj način dobivamo stabilnost i partnerstvo dugoročne veze, ali i uzbuđenje sa strane.

“Žene puno više varaju nego što mislimo. No, one ne vole razgovarati ni razmišljati o tome. Uvjeravam vas da znate bar jednu ženu koja vara, samo ne znate da je to ona”, zaključila je spisateljica Alicia Walker.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije