Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Muškarci: usporite ispadanje kose! Prijavite se jer imamo pravo rješenje za vas

ćelavost
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
04.05.2017.
u 13:50

Rast i stanje kose ovise o fizičkom i psihološkom zdravlju no i genetika igra ulogu, posebice kod muškaraca.

Prema nekim podacima više od 50 posto muškaraca će se susresti s problemom ispadanja kose nakon 50. godine života, a najčešći uzrok je androgena alopecija.

Nažalost, novija istraživanja govore kako se sve više mladih muškaraca susreće s ovim problemom. 

Androgena alopecija se često naziva i muška, genetska ili nasljedna ćelavost jer je posljedica kombinacije svih faktora. Kod muškaraca se prorjeđivanje kose uzrokovane alopecijom javlja već između dvadesete i tridesete godine života.

Uzroci ispadanja kose kod muškaraca

Osim spomenute alopecije, uzroci gubitka kose mogu biti i određena zdravstvena stanja, jak stres, godine starosti, loša prehrana i infekcije vlasišta. 

Proljeće je godišnje doba kada je normalno pojačano ispadanje kose, a stručnjaci tvrde kako je dnevni gubitak od oko 100 vlasi kose sasvim normalna, no sve više od toga zahtjeva konzultacije s liječnikom

Rješenje pronađite u Dercos Aminexil 5 ampulama i energetskom šamponu. AMINEXIL CLINICAL 5 je temeljen na patentiranoj molekuli Aminexilu, referentnoj točki u borbi protiv ispadanja kose, kliničke učinkovitosti i s dvadeset godina ekspertize. Najnoviji Aminexil CLINICAL 5 proizvod sadrži pet aktivnih sastojaka, Aminexil, Arginin, SP94, Vitamine PP i vitamin B6, Vichy mineralizirana termalna voda te spoj Octein čija učinkovitost počiva na sljedećih pet djelovanja.

Pričvršćenost: smanjenje ispadanja kose.

Mikrocirkulacija: potaknuta zahvaljujući aplikatoru koji masira vlasište.

Otpornost: omogućava jačanje vlakna kose.

Ravnoteža: smanjuje neravnotežu kože vlasišta.

Snažnija funkcija barijere za uravnoteženo i zdravije vlasište.

Dercos Energetski šampon protiv opadanja kose s aktivnim sastojkom s Aminexil SP94™ i Vitaminima PP, B5* i B6 učinkovito vraća vitalnost kose od korijena do vrhova. Patentirana molekula Aminexil održava debljinu i gustoću kose, a njena je učinkovitost klinički dokazana. Savjetuje se da se prilikom nanošenja, šampon umasira na vlasište jer poticanjem mikrocirkulacije korijeni vlasi se učinkovitije opskrbljuju hranjivim tvarima potrebnima za rast. Šampon je idealna dopuna DERCOS Aminexil tretmanima protiv ispadanja kose.

Zaustavite ispadanje kose te isprobajte Aminexil Clinical 5. Prijavite se za sudjelovanje u testiranju proizvoda putem linka.

Želite prijaviti greške?