Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

Muškarac se požalio: 'Moja djevojka previše vremena provodi s gay prijateljicom, plašim se da mi nije vjerna'

Muškarac
Shuttershock
10.01.2022.
u 22:35

- Počela je odjednom govoriti i da sumnja u našu budućnost, a sve se poklopilo s dolaskom njezine gay prijateljice koja se nakon prekida s dugogodišnjim partnerom vratila u naš grad - rekao je.

Moja djevojka ima 33, a ja 35 godina i već četiri godine zajedno živimo, a donedavno smo razgovarali i o braku i djeci, no sve se promijenilo otkad se ona počela redovito viđati sa svojom gay prijateljicom, požalio se muškarac The Sun kolumnistici i psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Od tad, kaže, ona više ne želi seks kao prije, postala je manje privržena, a iselila je i iz zajedničke spavaće sobe, pod izlikom da joj treba više sna...

- Počela je odjednom govoriti i da sumnja u našu budućnost, a sve se to poklopilo s dolaskom njezine gay prijateljice  koja se nakon prekida s dugogodišnjim partnerom vratila u naš grad - ispričao je.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Muškarac
1/7

Njih se dvije, kaže, viđaju dva do tri puta tjedno i svakodnevno si šalju poruke, a premda ona prije nije imala gay sklonosti, čini mu se da su se previše zbližile.

- Za rođendan joj je ta prijateljica poslala čestitku na kojoj je napisala “Volim te, ti si mi sve!", a ona ju čuva u torbi i nosi svugdje sa sobom - rekao je.

- Je li moja djevojka biseksualna? Trebam li joj zabraniti da se viđa s prijateljicom? Pomozite! - dodao je.

- Zabrana da se viđa s prijateljicom neće riješiti probleme u vašoj vezi, vjerojatno će samo pogoršati stvari, a nemate ni dokaza da se nešto događa ili da je ta veza seksualna - rekla je Deidre.

Moguće je, kaže, da ona provodi vrijeme sa svojom prijateljicom kako bi izbjegla suočavanje s bilo problemima u njihovoj vezi, a ako to želi riješiti, mora s njom biti iskren. 

- Recite joj da ste jako zabrinuti i da želite stvari popraviti. Pitajte što možete učiniti da sve bude kao prije! - savjetovala mu je psihologinja.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije