Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi intimu

'Moj suprug i ja seksali smo se samo dva puta od našeg vjenčanja'

shutterstock
07.06.2021.
u 20:13

Ne uzrujava je samo nedostatak seksa, već i njegovo ponašanje koje se sasvim promijenilo nakon vjenčanja

- Otkad smo se vjenčali prije godinu dana, suprug i ja smo se seksali samo dva puta, uključujući jedanput u bračnoj noći. Ja imam 33, a on 38 godina. Prije našeg vjenčanja imali smo normalan, zdrav seksualni život, ali otkako smo u braku, jedva me dotaknu - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Ne uzrujava je samo nedostatak seksa, već i njegovo ponašanje koje se sasvim promijenilo nakon vjenčanja. Stalno se dere na nju i ne želi provoditi vrijeme zajedno. Sada je zbunjena, povrijeđena i ljuta. Voljela bi da se nikada nije udala za njega i pita se treba li tražiti rastavu.

- Zvuči kao da je požalio što se vjenčao ili pati od depresije. Bez obzira na razlog, okrutno je od njega što se prema vama ponaša tako hladno. Recite mu da ste nesretni i da se dinamika vaše veze promijenila. Pitajte ga što oboje možete učiniti da poboljšate svoj brak. Jasno stavite do znanja da želite malo intimnosti. Ako se stvari ne poprave, rastava je najbolja opcija - odgovorila joj je Deidre.

Pridružit ćete se našoj biciklijadi, u subotu 12. lipnja? Evo kako pripremiti gume, lanac, kočnice!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:20 08.06.2021.

Pouka: predbračni spolni odnosi su krivi za sve! Nikad nemojte imati predbračne spolne odnose!

OC
OCB
20:20 07.06.2021.

Khm... Ja bih bio rad malo pripomoći... Malo više čak...

MM
Marljivi mrav
22:55 07.06.2021.

Moj komentar tko zna kaj je na svadbi bilo... pa nemre čovjek bez razloga... tako drastično promjenit bez ikakvog razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije