Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što učiniti?

'Moj partner po cijele noći pije dok sam ja sama doma s našom tek rođenom kćeri'

Shutterstock
26.11.2019.
u 09:42

Moj dečko ostaje vani po cijelu noć, a ja sam tek rodila, potužila se djevojka

Svoje ljubavne probleme podijelila je s Deidre, kolumnisticom i seksualnom terapeutkinjom The Suna. 
"Ja samo sjedim doma i hranim našu malenu u suzama", piše. 

"On radi u kafiću i jednu mi je večer poslao mi je poruku da će doći kući u ponoć, ali nije se pojavio do osam ujutro sljedeći dan. Slala sam mu poruke i zvala njegove prijatelje, dok mi jedna djevojka nije odgovorila da je on kod nje i da spava jer se napio."
Napokon se pojavio doma nakon posla sljedeći dan i rekao joj kako radi probleme gdje ne postoje. 

"Nikada se nije ispričao i s istom je djevojkom izašao i sljedeću večer. Pristao je na to da se s njom više ne viđa, ali ona se pojavljuje posvuda. Ljubomorna sam i paranoična."

Ona ima 22 godine, a on 24. 
"Ja s njim želim provesti cijeli svoj život, ali osjećam da kod njega to nije tako."
Deidre odgovara: "Očito ne razumije što znači biti roditelj i vjerojatno se malo boji. Recite mu da razumijete kako se život promijenio za vas oboje i da bježanje od toga samo pogoršava stvari. Pomozite mu da se poveže sa svojom kćerkicom."

Kumice s Trešnjevačkog placa odaju nam tajne vječne ljubavi:

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:54 26.11.2019.

Ona želi sa njim provesti cijeli život a on pije i nema ga po cijele dane!?To nisu nikakvi ljubavni problemi već obiteljski.Potraži dobrog psihijatra i razvedi se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije