Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anorgazmija

Medicina se ne trudi pomoći ženama da dođu do orgazma

seks
29.07.2010.
u 10:00

Nova studija pokazuje da medicinska znanost ne čini dovoljno kako bi pomogla ženama pronaći zadovoljstvo u krevetu.

Za svaku četvrtu ženu orgazam je nedostižan cilj, a nova studija pokazuje da medicinska znanost ne čini dovoljno kako bi pomogla ženama pronaći zadovoljstvo u krevetu. Analiza nemogućnosti žena da dožive orgazam, poznata kao anorgazmija, bit će predstavljena u novom broju časopisa "Journal of Sexual Medicine".

U njoj američki tim upozorava da se na liječenju poremećaja ne radi dovoljno, unatoč tomu što je nemogućnost postizanja orgazma drugi najčešći seksualni problem na koji se žene žale.

Ključne riječi

Komentara 13

CO
copypaste
10:34 29.07.2010.

Pa muškarci tj. mi (odnosno ne konkretno ja) su tu također krivi, kako će žena doći do orgazma ako je muškarac loš :)))) stoga women im here ;)))) hahaha

MI
MINERVA
12:07 29.07.2010.

Za nepostizanje orgazma kod žena uglavnom su krivi muškarci...zato izaberite uvijek one nesebične koji vole udovoljiti ženi, pa nećete imati takvih problema...:))

DJ
Dobro_Jutro
21:22 29.07.2010.

Pomoc medicine!!!! Molim? Sto kazete? Nema tu pomoci za neke zenske. Zasto? Toliko su otvorene zbog ucestalih mijenjanja partnera da vise i ne znaju sto je to orgazam. Mnogim zenskima ce nazalost orgazam u buducnosti biti samo san. Neke zasluzujuu to sto vise nemaju i ne mogu imati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije