Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivano

McDonald's radi neočekivani presedan. Mijenja se najpopularniji meni!

Foto: Thinkstock
15.02.2018.
u 18:34

Odlučili su s menija maknuti omiljeni sastojak!

Kako se mijenja svijet, mijenja se i ljudska svijest. Tako ljudi postaju sve svjesniji važnosti zdrave prehrane i štetnosti neuravnoteženih i prekaloričnih obroka.

Shvatio je to i mega brend McDonald's restorana brze hrane koji se odlučio na probni rok uvesti veliku promjenu svoje višedesetljetne tradicije.

Naime, osim što već neko vrijeme u popularnim restoranima brze hrane možete naručiti i voće, kolu bez šećera i flaširanu vodu, Mc'Donalds odlazi korak dalje, piše inc.com.

Naime, iz najpopularnijeg dječjeg menija "Happy meala" odlučili su maknuti cheeseburger!

Takav meni već je u ponudi u nekoliko država, a reakcije su podijeljene.

Neki podržavaju smanjenje unosa kalorija za svoju djecu čak i u fast food restoranima, dok su drugi ipak užasnuti ovakvim potezom i promjenom mnogima omiljenog menija.

Mc'Donald's inače već godinama nastoji smanjivati broj kalorija koje njihova visokokalorična prehrana sadrži, no ovakav čin velika je promjena.

U nekim restoranima uvodi se i "Junior Chicken" koji će biti zamjena za visokokalorični cheeseburger kao mnogo zdraviji sendvič od piletine.

1/11

Komentara 25

DU
Deleted user
22:03 15.02.2018.

Njihova piletina je nešto naj nezdravije na meniu. Zbog nje sam imao probleme sa hormonima... Ko je vidio pile da za tjedan dana naraste... A ove fore rade jer će djeca uvijek žicati roditelje igračku, a ovako će roditelji morati odvojeno uzeti i cheeseburger.

PA
pavel1001
19:30 15.02.2018.

slabo ide piletina hehehe

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:50 16.02.2018.

da....sve 5....ali kaj je "zdrava" prehrana, i tko bu to potpisal????jedenje soje je dobro za mene????zakaj su onda velike macke najzdravije i najagilnije vrste na svijetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije