Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it kolekcija

Marni: Arhitektura dobrog stila

marni (1)
Arhiva VL
09.02.2013.
u 08:00

Kako bi svoju glavnu kolekciju odijelila od one jeftinije za H&M, dizajnerica Marnija napravila je drastičan zaokret - printeve i šarenilo zamijenili su strogi krojevi i smirene nijanse.

Ako se jesenska kolekcija Consuelo Castiglioni, kreativne direktorice talijanske modne kuće Marni, mora opisati samo jednom riječju to bi bez ikakve sumnje bila - arhitektura.

Upravo je u strogim pravilima gradnje Consuelo pronašla inspiraciju za svoje kreacije, bilo da se radi o odjeći ili doista impresivnom popisu accessoiresa. Predstavljena kolekcija vrvila je već sveprisutnim color blockingom, ali savršeno skrojene kreacije bile su poprilično suzdržane (ako se izostavi dvobojno krzno, brokatni ukrasi i metalik detalji). Consuelo je, prilikom predstavljanja jesensko-zimske kolekcije, radila i na jeftinijoj liniji predstavljenoj u suradnji s H&M-om. Kako je ta pristupačnija kolekcija predstavila niz upečatljivih komada s prepoznatljivim Marni printevima, dizajnerica je glavne kreacije odlučila održati što smirenijim, a neke od najboljih kreacija bile su jednobojne, uključujući plašteve s velikim džepovima, krznene prsluke s kopčanjem na struku i kapute visokih ovratnika.

Od prethodnih Marni kolekcija iskakala je kolekcija accessoiresa zbog koje bismo se čak usudili reći da će Marni pronaći svoje mjesto na popisu ‘it’ torbica - retro doktorske torbice, savršeno glatka koža i svečani komadi ukrašeni tekstilnim detaljima doista su modni dodatci koje bi svaka fashionistica poželjela u svojoj garderobi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije