Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Movember

Mario Todorović: Jedan sam od mnogih koji vole puštati bradu i brkove!

Mario Todorović
Foto: Iz privatnog albuma
10.11.2014.
u 18:00

Zadnji put kad je bio skroz obrijan, priča Todorović, bilo je to davne 80-te.

"Jedan sam od mnogih koji vole puštati bradu i brkove, ali nakon nekog vremena ili obaveza moram ih skratiti ili obrijati. Nikada se nisam usudio nositi samo brkove jer mislim da je to smiješno, a na meni pogotovo. Cijeli moj život od odrastanja gledam svog oca koji nosi brkove, koji su mu kao zaštitni znak lica. Ne mogu zamisliti svog oca bez brkova, vjerojatno da se obrije ne bi ga mogao prepoznat i izgledao bi jako mlado", ispričao je za portal Mcorner Mario Todorović.

Zadnji put kad je bio skroz obrijan, priča Todorović, bilo je to davne 80-te.

"To sam vidio na fotografiji koju mi je pokazala mama, a nalazi se na posebnom mjesto u albumu. Ne vjerujem da će ikada moj otac obrijati brkove zato je on cijele godine uz pokret Movember, iako je to vezano samo za ovaj mjesec vjerujem da će on uvijek biti vjeran “svojim brkovima“", dodaje.

Otkrio je da je više puta eksperimentirao, ali nikada nije s tim izašao u javnost.

"Ideje su mi padale na pamet kada bi se brijao za glavna natjecanja, ali to je bila većinom neka zafrkancija. Jednom smo se dogovorili da svi muškarci dođu s brkovima na večeru i onda su nas svi čudno gledali. Bilo je jako smiješno njima, a i nama. Danas postoji pokret Movember koji ima za cilj povećati svijest o muškim zdravstvenim problemima. Kako pokret postoji već dugi niz godina, svake godine u ovom mjesecu muškarac se zapita za sebe ili prijatelja treba li obavit pregled, informirati se…".

Ovaj olimpijac poziva sve muškarce da se priključe brizi za svoje zdravlje, posebice u mjesecu studenom koji obilježava borbu protiv raka prostate.

>>Nenad Korkut: Puštanje brkova jest način da se dopre do šireg kruga ljudi

>>Dvadeset kuna po svakom "brki" za borbu protiv raka prostate

Komentara 2

Avatar Nomi
Nomi
23:21 10.11.2014.

Mario Todorović je plivač, za onih 60% ljudi koji to ne zna, a novinarka nije našla za shodno ubaciti to u bar jednu rečenicu.

MH
mrtav-hladan
08:59 11.11.2014.

Voli pustati bradu i brkove ! koliko vidim ne raste mu ni jedno ni drugo izgleda ko cosavi Onjko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije