Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Ljudi otkrili najgore stvari koje su im se dogodile na dočeku: Prekidi, afera s bivšim, pijanstvo...

Shutterstock
03.01.2022.
u 10:25

Imate li vi neko slično iskustvo?

Zabave za doček nove godine nerijetko budu vrlo burne, a to dokazuju i anonimna priznanja korisnika Whisper aplikacije. Veliko društvo, želja za zabavom i previše alkohola rezultirali su raznim iskustvima, a korisnici se, kažu, baš i ne ponose istim. 

Jedna korisnica ispričala je tako da su ona i partner prekinuli tijekom zabave i to pred svim prijateljima. Bilo je sve samo ne ugodno, kaže.

Dok su njih dvoje u SAD-u prekidali, jedna djevojka obnovila je stari odnos. Naime, ona i bivši su završili u zahodu na zabavi, a sljedećeg jutra molili su se da ih nitko nije vidio. Ne žele ponovno uploviti u vezu, a aferu smatraju pogreškom zbog previše alkohola.

Isto se dogodilo još jednom paru, samo ne u zahodu već u podrumu kuće u kojoj je bila zabava. 

Ovo su proročanstva Nostradamusa za 2022. godinu

Ako je suditi po ovim ispovijestima, nerijetko se znaju dogoditi i prevare. Tako je jedna žena ispričala da je, čim je alkohol počeo djelovati, "navalila" na supruga svoje prijateljice. 

Druga je, pak, otkrila da je isto završila s drugim muškarcem - ali zajedno sa suprugom. Imali su aferu "u troje" s nepoznatim mladićem kojeg su te večeri tek upoznali.

Muškarac iz Grčke nasmijao je druge korisnike pričom da je propustio novogodišnji poljubac s cimericom, koji je toliko priželjkivao, jer mu je pozlilo od alkohola i pao je u nesvijest. K sebi je došao kada je počeo povraćati - dok se odbrojavalo do ponoći, prenosi Daily Mail.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije