Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealan odmor

Kućica na drvetu od samo 11 kvadrata ima baš sve, a prenoćiti možete za manje od 900 kuna!

Airbnb
09.06.2020.
u 12:07

Muškarac je uložio puno truda u izgradnju kućice na drvetu - idealna je za odmor.

Kyle Longwell izgubio je posao zbog koronavirusa, ali iskoristio je to vrijeme za nešto korisno - izgradio je kućicu na drvetu, prenosi LADBible.  Deset godina upravljao je gradnjom po kazalištima u Americi, a to iskustvo odlično je poslužilo za ovaj projekt. 

Kućica se nalazi tridesetak minuta od Atlante, ima svega 11 kvadrata u kojih je stalo sve - bračni krevet, kuhinja, mali balkon i zahod. Inspiraciju je, tvrdi Kyle, pronašao na televiziji. "Bio sam fasciniran emisijom u kojoj su se gradile male i praktične kućice, za odrasle, na drvetu."

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto obožavaju bicikliranje:

Počeo je raditi kućicu dok je još imao posao, ali nije se baš posvetio tome. Kada je dobio otkaz, završio je sve u samo dva mjeseca! 

"Najteži dio bio mi je nositi materijal. Uvijek sam volio graditi nešto komplicirano, umjetnički, nešto što se viđa samo jednom - nadam se da je ova kućica upravo to", rekao je Kyle.

Naziv ovog prekrasnog mjesta za odmor je "Owl in the Oak Treehouse", a jednu noć platit ćete 890 kuna (101 funta), a dodatno se naplaćuje usluga čišćenja i boravišna pristojba.

Komentara 1

ZA
zagabria4
19:03 09.06.2020.

Pa i nema baš sve u 11m2. Npr nema bazen i jacuzzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije