Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navike

Koliko ste dobri u seksu otkrit ćete odgovorom samo na jedno pitanje: Koji dio tijela prvi tuširate?

Shuttershock
03.09.2021.
u 21:11

Navike koje inače ne primjećujete mogu vam dati odgovor na određena pitanja, a jedno od njih je i koliko ste dobri u krevetu.

Ljude se može procijeniti po načinu na koji se tuširaju, piše Mystical Raven. To otkriva njihov karakter, prioritete u životu, ali i kakvi su u krevetu. Oni koji prvo tuširaju genitalije vrlo su sramežljivi, a oni koji peru lice izuzetno su sebični u svemu, pa tako i u krevetu. 

Prsa
Vi ste praktični i to vam je najbitnija stvar u životu. Ne volite kada vas netko ometa i nemate puno strpljenja za ljude koji na život gledaju drugačije od vas. U krevetu ste dobar partner i volite isprobavati nove stvari. Najbolji partner za vas je onaj koji prvo pere kosu.

Lice
Bitan vam je novac, toliko da ćete sve napraviti da dođete do njega. Dostojanstvo vam je manje važno. Iskorištavate prijatelje, a život vam je zapravo samo gnjavaža. Vaša okolina vas teško razumije, ali ne brine vas njihovo mišljenje. Sebični se u većini stvari, pa tako i u krevetu. Najbolje vam odgovara osoba koja prvo pere genitalije.

Pazuh
Pouzdani ste i marljivi, a ljudi vas vole jer stojite čvrsto na zemlji. Volite pomagati drugima, ali se često nađete u problemu jer ne možete dobro procijeniti je li netko iskren prema vama ili ne. U krevetu ste velikodušni i bitan vam je užitak druge osobe, ne samo vaš. Najbolji partner za vas je onaj koji najprije istušira ramena.

Medicinska sestra na svoje slobodne dane odlazi u bolnicu pacijenticama uređivati frizuru. ❤

Genitalije
Jako ste sramežljivi. Imate niže samopouzdanje, nemate puno prijatelja, a drugi vas mogu smatrati manje privlačnima. Od svega brzo odustajete. Bez obzira na sve to, vi glasite za iznadprosječnog seksualnog partnera. Duboke, iskrene emocije dijelite s vrlo malim brojem ljudi, zato u seksu pronalazite svoju unutarnju snagu. Za vas je najidealniji partner onaj koji prvo pere lice ili kosu.

Kosa
Vi ste definitivno umjetnički tip. Najsretniji ste kada se bavite svojim hobijem i neumorno ćete raditi na putu prema cilju. Novac vam nije toliko važan, a najradije se družite s intelektualcima i onima koji su isti kao vi - umjetnici. Moglo bi se reći da ste najbolji u seksu jer ugađate partneru i volite istraživati. Najbolji životni suputnik za vas je onaj koji najprije tušira genitalije ili prsa.

Ostalo
Vi ste vrlo prosječni. Nema sumnje da posjedujete unutarnju snagu, ali drugi to teško mogu vidjeti. Mogli biste biti malo više avanturistički i više prezentirati svoj potencijal. U dubini duše ste vrlo simpatični i nemate mnogo mana. U seksu ste također prosječni. Iako maštate o raznim pozama, nemate hrabrosti to provesti u djelo. Najbolji partner za vas je onaj koji najprije istušira lice.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Apsalar
Apsalar
23:28 03.09.2021.

Ahahahahahaha 🤣🤣🤣 ko vama ovo izmišlja majketi 🤣🤣🤣🤣 najbolje vam odgovara onaj koji prvo pere guzni procjep 😂😂😂😂

Avatar Tombstone
Tombstone
00:30 04.09.2021.

Svaki put kad pomislim da je vecernji dodirnuo dno izadje neki ovakav clanak iznenadjenja

MO
montello
14:43 04.09.2021.

Tko je vodio istrazivanje haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije