Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U odličnoj formi

Koja je majka, a koja kći? Fitness influencericu (35) i njezinu mamu (64) stalno mijenjaju za sestre

Instagram
18.05.2020.
u 11:01

U intervjuu za The Sun, Tiffany je pohvalila majčinu posvećenost, ali i istaknula kako je upravo njoj može zahvaliti za sve što je postigla u životu.

Tiffany Hall (35) je fitness influencerica iz Australije koja ja poznata po svom zahtjevnom režimu treniranja, ali nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografiju svoje majke, ona je ukrala pozornost. Povodom Majčinog dana, Tiffany je objavila fotografiju svoje majke Jeanette (64) koja je oduševila ljude svojim odličnim izgledom, prenosi unilad.co.uk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day to my mum and fitspo! 💗#64yearsyoung

Objavu dijeli Tiffiny Hall (@tiffhall_xo)

Kći Tiffany i majka Jeanette na fotografiji nose tajice i sportski grudnjak te pokazuju svoje zavidne pločice i mišićave ruke. No, ljude je najviše zbunilo što je Jeanette zapravo njezina majka, jer svojim nevjerojatnim izgledom izgleda poput njezine sestre. Jeanette je, kao i Tiffany, godinama radila kao fitness i taekwondo instruktorica te bez obzira na svoju dob, svakodnevnu vježba.

Njezin odličan izgled brzo su pohvalili korisnici društvenih mreža. “O, Bože! Nadam se da ću i ja tako izgledati kada budem starija”, komentirala je jedna djevojke, dok se druga složila: “Nevjerojatno kakvu žena kožu ima. Pogledajte te ruke!” Dok su neki rekli kako izgleda poput njezina sestre. “Predivne ste, kao da ste sestre blizanke”, glasio je jedan komentar. 

U intervjuu za The Sun, Tiffany je pohvalila majčinu posvećenost, ali i istaknula kako je upravo njoj može zahvaliti za sve što je postigla u životu. “Ona je razlog što sam danas tu gdje jesam; naučila me taekwondou i dovela me do crnog pojasa, jednog od najviših stupnjeva u borilačkim vještinama”, rekla je instruktorica. 

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije