Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izbjegnite fijasko pri izradi kolača i tijesta: Nikad više nećete kuhati bez ovoga

Izbjegnite fijasko pri izradi kolača i tijesta
26.10.2021.
u 08:49

Ne kaže se uzalud da je kuhanje jedna vrsta umjetnosti. No, osim umijeća, za neke stvari zbilja treba imati i dobar pribor i pomagala za kuhanje

Ovo je osobito bitno kada radimo kolače, torte, tijesta i peciva.

Omogućit će vam da zaboravite na nered u kuhinji, neuspjele ukrase i uzaludno utrošen trud, novac i vrijeme.  Jednostavni su za uporabu, pa čak ni apsolutni početnici neće imati problema s rukovanjem.

1. MrCakesie – set od čak 137 alatki

Osvojit će vas njegovi ljupki nastavci i praktične alatke za rad. Izrađujte najljepše ukrase na muffinima, kolačima, tortama.Zabavi neće biti kraja, a što ga dulje koristite, imat ćete više sjajnih ideja!

Namjena: Služi za izradu raznih ukrasa od fondan mase za torte, kekse i kolače. Može se koristiti i za oblikovanje kolačića i keksa od različitih vrsta tijesta. U setu dolaze: rotirajući stalak s protukliznim postoljem, 55 standardnih nastavaka za vrećice za ukrašavanje, 2 reducira (adaptera), 8 cvjetnih nastavaka, trostruki reducir (adapter), plastična kutijica za nastavke, 2 silikonske vrećice za ukrašavanje, 30 jednokratnih vrećica za ukrašavanje, 2 špatule, četkica, olovka za ukrašavanje, 3 plastična nastavka za olovku, škare za prijenos ružica s nosača, 3 plastične strugalice, gladilica za fondan, 2 nosača za izradu ružica, rezač biskvita, 14 izrezivača za fondan, 5 žlica za mjerenje, 2 gumice za vrećice za ukrašavanje, pjenjača.

Način uporabe: Pričvrstite nastavke za ukrašavanje na vrećicu pomoću plastičnih spojnica koje dolaze u setu, dodajte kremu i izrađujte ukrase. Tijesto ili fondan razvaljajte valjkom i izrezujte željenim oblikom. Pritiskom na istiskivač oslobodite tijesto ili fondan na lim za pečenje ili na već gotovu poslasticu.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Praktični set za rezanje i oblikovanje MrCakesie možete naručiti na službenoj stranici, gdje možete dobiti dodatnih 50 % popusta, namijenjenih čitateljima portala vecernji.hr

Ocjena: 9,64/10

Za više informacija o MrCakesie setu kliknite ovdje!

2. CookX Mat – neljepljiva silikonska podloga

CookX Mat je kuhinjsko sredstvo s kojim svaka priprema tijesta i peciva postaje uživanje. Olakšava kuhanje kod kuće, ali i u pekarnicama i slastičarnicama jer je pogodna za izradu fondan mase i izradu raznih oblika i figurica od iste.  Ne klizi i ne miče se dok valjate tijesto.

Namjena: Ucrtane su mjere na površini. Ove mjere vam omogućuju da svaki put napravite savršeno jednaka peciva.

Uporaba: Stavite podlogu na radnu površinu i počnite s izradom tijesta. Otporna je na visoke temperature, pa s CookX Mat podlogom možete u potpunosti zamijeniti lim ili tepsiju za pečenje. Jednostavno prenesite CookX Mat sa svim pripremljenim pecivima u pećnicu i ostavite da se peče bez straha da će se podloga istopiti.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Vrhunski dodatak za kuhanje možete naručiti na službenoj stranici, možete dobiti dodatnih 50 % popusta, namijenjenih čitateljima portala vecernji.hr

Ocjena: 9,8/10

Za više informacija o CookXMat podlozi kliknite ovdje!

Zaključak

Ne sumnjamo da ćete s bilo kojom od ovih alatki imati sjajne rezultate i savršeno izrađene i ukrašene slastice, i to uz minimalan trud.

Dostupne su na službenoj stranici DokiShop trgovine.

Predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu, zbog čega se ponuda svakodnevno proširuje kako bi se zadovoljili ukusi sviju.

>>> KLIKNITE OVDJE za MrCakesie – set za ukrašavanje

>>> KLIKNITE OVDJE za CookX Mat – silikonsku podlogu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije