Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Star Holroyd

Influencerica: 'TikTok račun sam otvorila lani, a već na njemu zarađujem dovoljno da se samo time bavim'

Instagram/starholroyd
09.07.2021.
u 15:30

Ne znam koliko ću moći ovako raditi što volim, pa uživam u svakoj minuti, kaže novopečena TikTok influencerica koja na TikToku zarađuje s videozapisima o Britancima, njihovim specifičnostima i običajima

TikTok je za vrijeme prvog lockdowna u Europi i SAD-u doživio pravu eksploziju broja korisnika: tako je i influencerica Star Holroyd u siječnju 2020. godine da joj brže prođe vrijeme počela s objavama na svom profilu, a danas se - s preko 690 000 sljedbenika - može pohvaliti s tim da od njega i živi.

U svojim video objavama ova Britanka iz Manchestera uglavnom priča o životu u Velikoj Britaniji i o običajima tipičnima za Britance, a među najpopularnijima su joj videozapisi o britanskom školstvu i uobičajenim britanskim psovkama i uvredama.

@starholroyd

I actually tell you exactly how much! 💷 Feel free to ask any genuine questions - I’ll try my best to answer! ##learnontiktok ##howmuchmoneyimake ##fyp

♬ original sound - Star Holroyd

U jednom je svom nedavnom videu s pratiteljima podijelila i kako se točno zarađuje na društvenim mrežama, a objasnila je i kako je u lipnju ove godine i sama na TikToku zaradila skoro 70.000 kn (7.800 funti), prenosi The Sun.

Kći rock legende Brucea Springsteena putuje na Olimpijske igre u Tokio: 'Jedna je od najperspektivnijih u svojoj kategoriji'

1/9

To joj je, kaže, dosadašnji rekord što se tiče zarade od objava, s tim da je od travnja do lipnja ove godine još i za oglašavanje od platforme dobila oko 127.000 kuna (14.500 funti).

@starholroyd

Reply to @mumtiktokqueen my most requested question! ##howtogetpaid ##gettingsponsored ##howtostarttiktok

♬ original sound - Star Holroyd

- Većina novca koji zarađujem dolazi od sponzorstava - rekla je ova 'mini influencerica' i objasnila da se takvo oglašavanje može usporediti i s online medijskim oglasima, ali se tvrtka ili brend u ovom slučaju oglašavaju preko TikTok profila...

Otkad se ozbiljnije bavi s TikTok objavama ima, kaže, i menadžera koji joj uzima mali dio zarade.

@starholroyd

The last one is an actual banger though 🤣 who remembers these?! ##britishschoolsbelike ##britishschools ##fyp

♬ Grange Hill - The Main Title Theme - TV Themes

- Nikad ne znam koliko ću moći ovako raditi što volim, pa uživam u svakoj minuti - rekla je influencerica, te poručila da se trolovi na društvenim mrežama javljaju samo zbog ljubomore.

- Tako već znam i da će ovaj video 'trolati' oni koji misle da ne vrijedim koliko sam rekla da zaradim - kaže Star u svom videu o zaradi na društvenim mrežama.

Viralni veganski recept: Ispečete kore od banane i dobijete - slaninu!

Komentara 1

MA
Marin0021
21:39 09.07.2021.

Bio je i selu odakle je moj djed jedan koji je tvrdio da može dobro živjeti od 2 krmače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije