Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja

I modna kuća Marni imat će parfem, napravit će ga Estee Lauder

Marni (1)
Pixsell
14.09.2011.
u 12:21

Modna kuća Marni nakon 17 uspješnih godina u industriji sada kreće i u proizvodnju parfema. Ovog tjedna otkrivena je suradnja s kozmetičkim gigantom Estee Lauder Companies, koji će se brinuti za lansiranje mirisa kuće Marni diljem svijeta

Modna kuća Marni potpisala je ugovor s kozmetičkim gigantom Estee Lauder i najavila prvu kolekciju svojih parfema. 

Dio Estee Lauder Companiesa poznat pod imenom Aramis and Designer Fragrances Division preuzeo je ekskluzivnu svjetsku licenciju za parfemski biznis Marnija, milanske modne kuće koju su 1994. osnovali Consuelo i Gianni Castiglioni. Marni je u modnom svijetu poznat po svojoj originalnoj i unikatnoj estetici, a svoj šarm gradi na eksperimentiranju, ekskluzivnim printovima, kombinacijama tekstura i boja.

– Nositi dizajn kuće Marni je poput nošenja umjetničkog djela, znak je individualnosti. Tek nekoliko dizajnera može navući osmijeh na lice modnog svijeta poput Consuelo –  rekla je Veronique Gabai-Pinsky, predsjednica Aramis and Designer Fragnancesa.

– Marni je dodatak našoj strategiji nadogradnje europskog tržišta parfema s luksuznim dodacima. Oni su luksuzan brend koji ima svoje vjerne klijente, a sigurni smo da će se svidjeti sofisticiranim i modernim kupcima diljem svijeta – dodala je.

 – Veselimo se suradnji s Estee Lauder Companies, vodećim proizvođačem parfema, kozmetike i njege za kožu. Uzbuđeni smo zbog lansiranja kreativnosti s potpisom Marni na potpuno novoj platformi – kratko je komentirao Gianni Castiglioni, direktor modne kuće Marni.

Prvi parfem s potpisom kuće Marni na tržištu bi se trebao pojaviti u jesenskim mjesecima 2012. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije