Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna šala

Ovako se ne želite šaliti kad ste u vezi s nekim

Roman Atwood
Foto: screenshot/youtube
1/2
21.11.2013.
u 14:55

Ništa nije krenulo kako treba. On je odlučio našaliti se s djevojkom koja je očekivala prosidbu pa mu je vratila istom mjerom.

Roman Atwood, poznat po svojim videosnimkama na YouTubeu, doživio je neočekivano. U svom novom videouratku nazvanom "Anniversary Prank Backfires!" objašnjava da se odlučio malo našaliti sa svojom djevojkom Britney. Naime, odlučio joj je lagati da ju je prevario. Za tu je namjenu skrio kameru u sobi i počeo govoriti tužnim glasom.

– Oprosti, moram ti nešto reći. Prije tri tjedna nešto se dogodilo... Bila je to samo jedna noć, ništa nije značila. Oprosti mi, kunem ti se da mi je žao...

– Djevojka je gotovo odmah zaplakala, spustila glavu na koljena i lice prekrila rukama. Kroz "jecaje" je progovorila da je i ona prevarila njega. Njegova reakcija pokazala je koliko je njegova djevojka, koja se nadala da se sprema prosidba, a ne ova neumjesna šala, uvjerljivo odigrala svoj dio ovog igrokaza kako bi mu vratila milo za drago.

Pogledajte video objavljen na YouTubeu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije