Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2022. će biti zanimljiva

Godišnji horoskop Lava: U poslu ćete se morati malo i drugima prilagoditi, a evo što vas čeka u ljubavi

shutterstock
30.12.2021.
u 07:00

Naučite se prihvatiti ograničenja i da ono što trenutno ne možete izvršiti, ni ne trebate forsirati.

POSAO: Vi volite organizirati posao tako da drugima raspodijelite zadatke što je osobina lidera, no kod kolega često izaziva otpor ili nezadovoljstvo. Zato u 2022. godini pronađite način da što bolje surađujete s drugima i uvažavate i ideje kolega, kao i zahtjeve nadređenih.

Takva je prilagodba posebno potrebna onim Lavovima rođenima između 13. i 22. kolovoza jer će samo tako moći u poslu sa svima 'držati korak' i ostvariti barem dio svojih želja i ambicija.

U videu pogledajte što je sve važno za Lavove u 2022. godini:

Naučite se prihvatiti ograničenja i da ono što trenutno ne možete izvršiti, ni ne trebate forsirati. Posebno inovativni u poslu će biti Lavovi rođeni između 03. i 12. kolovoza, a usprkos problemima s kojima će se susretati trebaju imati na umu da su najvažnije dobre pripreme. 

LJUBAV: Ne volite i ne želite živjeti sami i bez ljubavi, pa će puno vas u zreloj životnoj dobi dokazati da za ljubav nikad nije kasno. Zato ćete započeti suživot s osobom koju poznajete i prema kojoj više osjećate povjerenje nego jaku seksualnu privlačnost. To je razborita odluka.

Dio vas će ipak u srednjim godinama proživljavati pravu vlastitu dramu kojoj su uzrok stagnacija i dosada u trenutnoj vezi i njihova potreba da još jednom prožive svoju mladost. Avanture će; osim uzbuđenja za kojim žudite; izazvati i osjećaj krivnje i grižnju savjesti.

SAVJET: Sve se događa s razlogom i najbolje za vas.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje.

Pogledajte što u 2022. godini očekuje Ovna...

 Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije