Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Fotografija tetovaže konja nasmijala mnoge jer podsjeća na nešto sasvim drugo…

Facebook
14.10.2021.
u 11:26

Vidite li isto što i drugi?

U Facebook grupi That’s It, I’m Inkshaming osvanula je fotografija tetovaže koja je nasmijala mnoge. Nije poznato tko je autor ni vlasnik tetovaže, samo se zna da je trebala predstavljati konja, ali ljudi si ne mogu pomoći da ne vide nešto sasvim drugo...

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Izgleda kao penis... Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim, a sada više ne mogu ne vidjeti to", napisala je jedna osoba, a kratko nakon nje su se počeli javljati i drugi korisnici s istim komentarom.

Ipak, neki smatraju da ovo nije slučajnost jer je tetovaža vrlo kvalitetno napravljena, pa misle da je vlasnik namjerno htio optičku iluziju na svom tijelu, prenosi The Sun.

Vidite li isto što i drugi?

Znate li po čemu su posebni oni koji imaju tetovaže? Od ostalih se razlikuju u tri osobine.

Još jedna zrakoplovna tvrtka zapošljavat će osoblje s vidljivim tetovažama

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije