Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Fotografija djevojčice koja se igra u parku zbunila društvene mreže: Možete li vi shvatiti što se događa?

Reddit
18.05.2021.
u 12:30

Fotografija je dobila gotovo 70 tisuća lajkova i komentara u kojima su mnogi priznali da nisu mogli shvatiti što se događa.

Jedna majka zbunila je društvene mreže fotografijom kćeri koja se igra u parku. Fotografija je zapravo optička iluzija, a prikazuje djevojčicu od struka prema gore, dok njezina donja polovica izgleda kao da neobjašnjivo tone u beton.

Majku je fotografija zbunila pa ju je podijelila na Redditu kako bi vidjela hoće li drugi moći shvatiti što se događa, no ubrzo je postala viralna jer su mnogi rekli kako im je ova fotografija "rastopila mozak", kako piše Mirror.

Optička iluzija koja je zaludjela Internet: Pomiče li se dijamant ili ne?

1/1

Ipak, neki su u komentarima otkrili o čemu je zapravo riječ, a možete li vi pogoditi zašto djevojčica izgleda kao da tone u zemlju?

Foto: Reddit

Fotografija je dobila gotovo 70 tisuća lajkova i komentara u kojima su mnogi priznali da nisu mogli shvatiti što se događa.

"Sjajna objava! Priznajem da sam morao pogledati komentare i još se malo mučio", komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla: "Muka mi je gledati ovo jer moj mozak ne može shvatiti što se događa."

Međutim, neki su uspjeli shvatiti fotografiju. "Ispred nje je zid! Odnosno, ona stoji iza podignute površine koja je istog uzorka i boje kao pločnik iza nje", objasnio je jedan komentator.

Profesionalna čistačica otkrila: “Skoro sve čistim deterdžentom za suđe”

Komentara 1

OB
Oblivion
13:20 18.05.2021.

Šta danas ljude može zbuniti je čisti idiotizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije