Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila pratitelje

Bivša RTL-ova voditeljica u kratkoj haljini pokazala vitke noge: 'Komad žene u svakom smislu'

Foto: Instagram
1/9
17.05.2021.
u 20:13

Iako je majka dvoje djece, Antonija i dalje izgleda besprijekorno, a svojom se zavidnom linijom često hvali na Instagramu

Antonija Stupar Jurkin nekada je u domove gledatelja ulazila kao voditeljica RTL-ovih emisija “Auto Moto sport TV”, “RTL Extra Magazin”, "Exkluziv vikend", "Sve u šest", a otkako se povukla s malih ekrana, pažnju obožavatelja plijeni zahvaljujući društvenim mrežama. Iako je majka dvoje djece, Antonija i dalje izgleda besprijekorno, a svojom se zavidnom linijom često hvali na Instagramu. 

Ovog je puta izmamila uzdahe u traper haljini koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge. "Jeans generacija", napisala je bivša voditeljica u opisu fotografija koje su se, sudeći prema komentarima, jako svidjele njezinim pratiteljima. 

"Ma komad žene u svakom smislu", "Wow", "Vatra", samo su neki od komentara ispod objave. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Inače, Antonija se sredinom 2019. godine oprostila od RTL-a. Tada nam je rekla kako je želja za novim znanjima, za koje nije imala vremena dok je bila u radnom odnosu, prevagnula i zato je odlučila oprostiti se od televizije. Nakon što je napustila RTL, imala je više vremena pa se posvetila svom starom hobiju – uređivanju starih komada namještaja. Sve je počelo prije više od desetak godina kada je novo ruho dala stolcima u blagovaonici i nakon toga počela je uređivati i druge komade namještaja.

– Ne mislim da bi mi ovaj hobi jednog dana mogao prerasti u posao jer tada to više ne bi bio hobi, no voljela bih da mi ovaj gušt postane obveza. Ovo radim kad hoću i kad imam vremena i tako me veseli – otkrila je Antonija i dodala kako inspiraciju pronalazi na internetu. Kaže kako joj ne nedostaje rad pred TV kamerama i kako ima dojam da sada istinski uživa i ima vremena za sve. – Moram priznati da mi uopće ne nedostaju kamere. Nakon 15 godina prvi put u životu guštam i uživam u novim izazovima. Posvetila sam se učenju pa sam tako na poslovnom učilištu u jednoj godini uspjela završiti dva smjera, marketing i event manager – pohvalila se Stupar Jurkin. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić 

Ključne riječi

Komentara 14

MN
Mr.NO
23:28 17.05.2021.

"Komad žene u svakom smislu" kaže autor i urednik ovog portala, a sutra će nas j...bati izdrkotinama Jelene Veljače o ženama koje nisu samo sexsualni objekt,tj. emancioaciji, šovinizmu,navodnom zlostavljanju raznih namiguša od strane muških kolega od pred 20 i neš godina...

M3
Miške 3
06:37 18.05.2021.

I Marta Mrzlički ima lijepe duge noge. Užitak ju je gledati kad ide do stola . I još jedna iz sportske redakcije jedne druge TV. Pa ona učiteljica Sandra 3.r. na TV školi na 3.

TE
tek
09:41 18.05.2021.

Komad žene u svakom smislu? Šta autor htio reći? Da sam ja ovako nešto napisao armin vl bi me odmah blokirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije