Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

FOREVER SEVER - najljepše ljetne majice samo uz Story

FOREVER SEVER - najljepše ljetne majice samo uz Story
Foto:
1/7
10.08.2022.
u 10:33

Bijelu majicu kratkih rukava svakako biste trebali imati u svome ormaru – lako se kombinira i savršeno pristaje u svim prilikama. Jedan takav svevremenski komad samo za Story osmislio je poznati dizajner Robert Sever, i to s efektnim printom koji nosi naziv njegove prve kolekcije Forever Sever. Od 10. kolovoza uz limitirano izdanje Storyja imate priliku po popularnoj cijeni od 69,90 kuna kupiti ovu originalnu majicu.

Osim trendi ljetne majice Robert Sever u Storyjevom dizajnerskom mjesecu u prodaji vas očekuju i stylish torbe s potpisom modnog brenda Boudoir. A ukoliko ste propustili nakit za nogu Sexy Plexy Jewelry od srijede 10. kolovoza možete ga naručiti putem e-maila: storypaket@adriamedia.hr ili pozivom na broj 091 6500 724.  

Robert Sever začinio je bijelu pamučnu majicu jedinstvenim i atraktivnim printom u narančastoj i boji fuksije. Majica se može kombinirati u svakoj situaciji pa izgleda fenomenalno i u casual, ali i u elegantnom izdanju. Možete je nositi uz ženstvene suknje ili trendi kratke hlače pa će ova stylish majica zasigurno postati pravi hit i komad koji ne smijete propustiti.

Foto: Goran Čižmešija

Dizajner Robert Sever stoji iza istoimenog brenda koji suvereno stvara hrvatsku modu, ali i identitet hrvatskih vizuala više od 20 godina. Uz gotovo stotinjak kolekcija koje su prikazane na samostalnim ili grupnim revijama, ovaj brend svojim radom i vizijom predstavlja identitet suvremene i chic žene. Uz rad na vlastitom brendu, dizajner se bavi i grafičkim i produkt dizajnom, kao i stylingom za publikacije, medije, reklame, celebrityje te radi kao kostimograf na brojnim televizijskim i filmskim projektima. Robert Sever zasigurno je najprepoznatljivije ime hrvatske mode, a tijekom dvadeset godina kontinuiranog rada osvojio je brojne nagrade te ostvario uspješne suradnje s vodećim brendovima.

Model ELENA DIZDAR
Foto: Goran Čižmešija

Story + dizajnerski artikl –  majicu Robert Sever potražite u prodaji od 10. kolovoza po pristupačnoj cijeni od 69,90 kn! I požurite jer količine su ograničene.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije