Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ekskluzivnu Bajaderu Amarus predstavila Bojana Gregorić Vejzović

Bajadera Amarus
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
23.11.2015.
u 10:25

Najpoznatija hrvatska pralina dobila je još jedan okus – Bajaderu Amarus. Bojana Gregorić Vejzović moderirala je predstavljanje nove Bajadere Amarus medijima u predivno uređenom Kraševom Choco Baru u Zagrebu. Uzvanici su imali jedinstvenu priliku od predstavnica Kraša saznati sve o vrhunskoj pralini koja je prvi put nakon 6 desetljeća postojanja dobila novu inačicu okus! Uz predstavljanje kampanje, degustirana je nova Bajadera Amarus, a posebno za ovu priliku, majstori iz Choco bara pripremili su koktel s kombinacijom nougata u kojem su gosti uživali.

Posebnost nove Bajadere Amarus je u raskošnom tamnom nougatu, obogaćenom komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima.

Elegantna i profinjena pralina bogatog okusa Bajadera ima preko 60 godina dugu povijest, ispunjenu tradicijom vrhunske izrade i prepoznatljivom kvalitetom najboljih sastojaka. Prema ocjeni hrvatskih potrošača, Kraš je najbolji proizvođač slastica na tržištu, a njegov najpoznatiji brand – Bajadera, već godinama je najjača pralina. Upravo zbog naših kupaca odlučili smo obogatiti asortiman naših najjačih brandova, prvenstveno Bajadere i Dorine novim okusima.“ – izjavila je direktorica Službe marketinga, Andreja Hanžek.

Davnih 20-ih godina prošlog stoljeća Kraš je počeo s proizvodnjom raznovrsnih ručno rađenih nougat proizvoda iz kojih se razvila Bajadera koja 1954. postaje zaseban proizvod.

Danas kada je proizvodni proces u potpunosti automatiziran, mi još uvijek s ponosom možemo tvrditi da je zadržana originalna receptura Bajadere s početka prošlog stoljeća. Na ovakvim temeljima, s posebnom pažnjom i stručnošću, razvijan je i novi okus Bajadere – Amarus koji na poseban način spaja Kraševu tradiciju, kvalitetu i iskustvo.“ – izjavila je Pamela Bolarić, brand managerica u Krašu.

Osim raskošnog okusa, Bajadera Amarus dolazi u ekskluzivnom, luksuznom pakiranju elegantne kombinacije platinaste i crne boje te u dva izdanja: kutiji s metaliziranom navlakom i metaliziranoj vrećici koja svojim oblikom podsjeća na dijamant. Neponovljiva Bajadera Amarus savršen je odabir za originalan poklon koji će dodatno obogatiti nadolazeće vrijeme darivanja svojom jedinstvenom čarolijom vrhunskog užitka! 

Želite prijaviti greške?