Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugačiji način

Djevojka zgrozila društvene mreže načinom na koji je dečku otkrila da je trudna: Test je stavila u jednu hranu...

TikTok
05.10.2021.
u 12:30

Htjela je na drugačiji način svom partneru otkriti da očekuju dijete, ali nije ni očekivala da će je mnogi osuditi

Objavljivanje trudnoće radi se na razne načine - od skromnih razgovora do velikih gesta. Međutim, kako piše Metro, jedna žena šokirala je društvene mreže svojim načinom objavljivanja trudnoće.

Korisnica TikToka @joshandlisa odlučila je svom suprugu Joshu pružiti sasvim neobično iznenađenje, sakrivši pozitivan test na trudnoću u sladoledu iz McDonald'sa.

U videu se može vidjeti Lisa kako kupuje slatku poslasticu iz lanca brze hrane, prije nego što sakrije test s poklopcem unutra, a zatim ga preda Joshu, koji ga počinje jesti.

@joshandlisa

The sweetest pregnancy announcement #pregnant #pregnancyannouncement #fyp #sweet #baby #mom #momsoftiktok #pregnancytiktok #preggo

♬ Relief - Daniel Ciurlizza

Unatoč nekoliko komentara o tome koliko je sladoled važan, Joshu je potrebno neko vrijeme da shvati što se događa i dodaje da ne želi žuriti da mu se ne 'smrzne mozak.'

Lisa to zatim koristi kao šalu, govoreći kako je par 'oduvijek želio zamrznuti mozak' i kako su uzbuđeni što će 'imati ledeni mozak zajedno', dok njezin partner zbunjeno gleda uokolo. Nakon malo ohrabrenja, Josh tada pronalazi test i pokušava ga izvući.  Ostao je zapanjen, što ga je natjeralo da upita svoju suprugu je li test stvaran, što ona potvrđuje.

Video je od tada pregledan 11 milijuna puta i dobio je više od 620.000 lajkova i 13.000 komentara. Međutim, neki su ljudi bili odbijeni otkrićem.

"Ovo je odvratno", napisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: "Vi ste pomokrili po tome!"

"Ovo je jedno nehigijensko ne za mene", glasio je jedan komentar.

Vlastito bolesno dijete iskoristila da bi lažirala 857 putnih naloga:

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:52 05.10.2021.

nije smiješna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije