Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Otac kaznio kćer zbog ponašanja prema čistačici pa izazvao burnu raspravu: "Pretjerao si!"

Pixabay
04.10.2021.
u 14:28

Kćer tinejdžerica počela je čistačicu nazivati pogrdnim imenima, ali sve je eskaliralo kada ju je optužila za krađu njezinog mobitela.

Odluke roditelja često mogu izazvati burnu raspravu u obitelji, ali i na društvenim mrežama. Tako je kazna jednog oca za njegovu kćer izazvala raspravu, gdje su mnogi govorili da je u pravu što je bio strog, dok su mu drugi govorili da je pretjerao.

Otac je objasnio da je njegova 16-godišnja kći nedavno bila vrlo bezobrazna prema drugim ljudima, komentirajući njihov izgled, a sumnja da je to možda rezultat nove grupe prijateljstva u školi, kako prenosi Mirror.

Kaže kako je čistačica koju zapošljavaju u domu bila na udaru grubih primjedbi njegove kćeri, s komentarima o njezinoj kosi i odjeći, pa čak i nazivajući je "uvredljivim imenima poput prljavom i odvratnom".

Genijalan razlog da stavite češnjak pod jastuk već večeras:

1/6

Na dan kad je djevojka trebala prisustvovati zabavi, čistačica ga je obavijestila da ju je ponovno nazvala "prljavom", a on je odbio pustiti kćer van jer je optužila čistačicu da je "lažljivica".

Sve je eskaliralo nekoliko dana kasnije kad je kći rekla tati da ne može pronaći svoj iPhone, a kad je nazvao njezin broj pronašli su ga u torbi čistačice. Čistačica se rasplakala i rekla da nema pojma kako je telefon stigao tamo, a kad je tata provjerio njihove kućne kamere, uspio je vidjeti kćer kako joj telefon stavlja u torbu.

Bijesan i ljut, čistačici je dao slobodan dan i rekao svojoj kćeri da "ono što je učinila bilo je nemoralno i uvredljivo", a kako bi kaznio svoju kćer, rekao joj je da će morati prespavati u vrtu, unatoč tome što je rekla da je "germofob", odnosno osoba koja se boji bakterija i nečistoće.

"Plakala je i preklinjala me da ne spava s prljavštinom, insektima i na vrućini. Odbio sam raspravljati o tome ili bih je ostavio dvije noći. Supruga je rekla da bih joj trebao popustiti, ali rekao sam da nazivati ​​ljude prljavim i optuživati ​​ih za krađu nije u redu i nastavio s kažnjavanjem", napisao je otac na Redditu pa pitao druge korisnike za mišljenje.

“Natjerao bih je da radi posao kućne pomoćnice dva tjedna, ali bih platio kućnoj pomoćnici za posao. U pravu ste što ste bili strogi i odlučili je prizemljiti”, komentirao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica nije složila: “Ozbiljno?! Zaključavanje djeteta u vrt nije humana kazna. To je uvredljivo i okrutno, a reći da je kazna prikladna jer je germofob je psihološki uvredljivo.”

Stranac pitao koji je grad u Hrvatskoj najbolji za život: Hrvati nahvalili Osijek!

Ključne riječi

Komentara 4

KU
kuramela
17:01 04.10.2021.

Neka je prespavala vani.Zašto je to nehumano ?? zar je ona postupila humano , to je mlada podlica, što li će tek biti za desetak godina,vjerojatno će postati neman prema ljudima.

PG
paxreus075@gmail.com
18:32 04.10.2021.

Nije pretjerao! Trebal je čekati da postane Jelena Veljača?

MK
mksdk
19:28 04.10.2021.

Pretjerao? Nipošto. Danas lažno optužuje za krađu (podmećući dokaze), sutra će lažno optuživati za sve i svašta (opet podmećući dokaze).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije