Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Djevojka šokirala mnoge: 'Moja mama trudna je s bebom mog dečka, oboje su me izdali'

TikTok
26.09.2022.
u 10:30

Istinu je saznala dok je bila na godišnjem u Meksiku i od tada nije pričala ni s majkom ni s bivšim dečkom

Jednoj ženi svijet se okrenuo naglavačke nakon što je otkrila da je njezina majka trudna s djetetom njezina dečka. Detaljno je opisala izdaju u videu na svom TikTok kanalu koji je od tada prikupio više od 3,8 milijuna pregleda, kako prenosi The Sun.

"Nakon što sam to čula, moja duša je napustila moje tijelo i na sve što je uslijedilo nakon toga nisam bila spremna", ispričala je iznevjerena žena, poznata samo kao Vanessa. Vijest je saznala na odmoru u Meksiku dok je njezin dečko bio u zajedničkom domu.

"Sve je počelo kada sam bila na djevojačkom putovanju u Meksiku. Roe protiv Wadea upravo je poništen tog jutra i zvala sam sve žene u svom životu samo da vidim kako su", objasnila je pa dodala da je Vrhovni sud 24. lipnja poništio ovaj značajan zakon.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

“Kada sam došla do mame, očito je bila izbezumljena, plakala je”, rekla je. "Nisam ništa razmišljala o tome jer je ona žena, odgaja ženu u Americi i poznaje više žena na koje bi ovo utjecalo."

Međutim, Vanessa je ubrzo shvatila da zabrana pobačaja od strane Vrhovnog suda možda nije uzrok bolu njezine mame jer kad je dva dana kasnije nazvala majku, ona je još uvijek plakala. I tada je pala prva bomba.

"Na kraju mi ​​je rekla istinu nakon nekoliko minuta, rekla je 'trudna sam'', opisala je njena šokirana kći, koja je rekla da je u početku bila uzbuđena zbog svoje mame jer nije ni sanjala da će imati mlađeg brata ili sestru.

"Kad mi je rekla samo samo joj čestitala i pričala o sljedećim koracima", prisjetila se.

Međutim, ono što se zatim dogodilo zauvijek će promijeniti Vanessin život.  Majka je prekinula razgovor i rekla joj da je trudna s djetetom njezina dečka, kojeg je Vanessa zvala "John" kako bi ostao anoniman. Vanessa je bila shrvana zbog čina unutar obiteljske nevjere.

@julesv0923 Story time on how I found out my mom and boyfriend were sleeping together #fyp #cheater #heartbroken #family #storytime ♬ you broke me first - Tate McRae

"Zamolila sam je da se ponovi jer, imajte na umu da sam malo pijana, u Meksiku sam. I ona je samo rekla sa je dijete od Johna", objasnila je Vanessa, koja je odmah blokirala svoju mamu i dečka nakon što je poklopila slušalicu. Također je prerano završila putovanje kako bi mogla odletjeti kući i iseliti se iz svoje kuće u kojoj je živjela sa svojim dečkom.

Međutim, kada je Vanessa stigla u kuću, vidjela je da su sve njezine stvari iznesene.  Kasnije je saznala da je to bio trik njezinog dečka kako bi je natjerao da razgovara s njim, potez koji ju je ostavio u suzama, kako je objasnila u sljedećem snimku.

'Pitala sam ga shvaća li veličinu onoga što mi je učinio”, opisala je Vanessa. "Rekao je da mu je žao i rekao je da će, ako se vratim, ispraviti stvari i da možemo ponovno izgraditi naš odnos te da će se moja majka brinuti o djetetu.”

Unatoč njegovom prijedlogu, Vanessa kaže da je svom dragom dala ultimatum, objašnjavajući: "Bila sam kao 'daj mi moje stvari ili ću te strpati u zatvor'. Na kraju mi ​​je vratio stvari."

@julesv0923 Story time pt 2… #fyp #cheater #heartbroken #family #storytime ♬ you broke me first - Tate McRae

Nepotrebno je reći da je ova priča izazvala šok na društvenim mrežama. Mnogi korisnici ostali su užasnuti ponašanjem njezine majke i brzo podijelili svoja mišljenja u komentarima.

"Nikada im ne bih oprostila ovo", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Jako mi je žao. Ne mogu zamisliti da me vlastita majka izda na taj način.  Šaljem ti ljubav.”

Nažalost, trudnoća Vanessine majke nije bila prvi preljub njezinog bivšeg dečka. Nakon njezinog videa, više se žena navodno obratilo Vanessi, tvrdeći da su imale seksualne odnose s 'Johnom' dok su oni još bili u vezi. Čak se saznalo da je oženjen - činjenica koju Vanessa nije shvatila sve dok se on nije razveo usred njihove trogodišnje veze.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Komentara 2

KO
komentant
19:38 29.09.2022.

pa šta, može on namiriti obe.

MO
montello
12:45 26.09.2022.

Kakva je to majka koja krade decka kceri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije