Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Djevojka izazvala raspravu zbog velike količine božićnih poklona: 'Kome ih treba toliko?!'

TikTok
27.12.2021.
u 10:32

U kratkom videu pokazala je stotine poklona u njezinom dnevnom boravku, ali mnogima se to nije svidjelo

Areonna (18) podijelila je video svog ogromnog dnevnog boravka ispunjenog poklonima i time šokirala druge korisnike TikTok mreže, kako prenosi The Sun.

@yallknwmyname

That’s a lot ##santa

♬ All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey

TikTok video, koji ima gotovo 400 tisuća pregleda, svakako je privukao mnogo mišljenja, a mnogi su osudili ovu mladu djevojku zbog prekomjerne potrošnje, tvrdeći da je ovo pretjerano.

"Fokus Božića ne bi trebao biti na poklonima, već na obitelji i zajedničkom druženju." napisao je jedan korisnik, dok se drugi složio da to nije značenje Božića, rekavši: “Pitam se znaš li koje je stvarno značenje ovih blagdana.”

Mnogi su rekli da se na Božić usredotočuju na različite stvari, govoreći: "Više volim prisutnost dragih osoba od poklona",  "Nije važno što je ispod drvca, nego tko je za vašim stolom... Sretan Božić."

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije