Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam svoj majstor

Dizajnirajte sami unikatne cipele za vjenčanje ili za posao

sarah jessica parker
Pixsell
06.09.2010.
u 11:27

Ovakav način odabira cipela idealan je i za one koji nose pomalo "čudne" brojeve.

Koliko puta ste na stranicama modnih magazina pronašli savršene cipele za koje ste spremni i ubiti? Nažalost, cijena im je previsoka za vaša skromna primanja, ali vi jednostavno ne možete prestati misliti na njih. Stranica UpperStreet.com kao stvorena je za vas jer na njoj možete kreirati sami svoje cipele u samo sedam koraka.

Za razliku od ostalih stranica na kojim možete dizajnirati cipele, ova nudi velik izbor potpetica, oblika i stilova. Isto tako postoji i velik izbor tkanina i boja, što znači da možete napraviti i savršene cipele za vjenčanje ili posao. Cijena para je 180 funti (oko 1440 kuna). Možda i nisu jeftine, ali teško ćete za manje novca pronaći unikatne i specijalno za vas izrađene cipele.

Ovakav način odabira cipela idealan je i za one koji nose pomalo "čudne" brojeve cipela (ekstremno velike ili male), prenosi Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije