Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dašak luksuza i mira u jednoj od najpoželjnijih destinacija na Jadranu

Villa Zora
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
07.08.2017.
u 09:36

Suvremeni elementi uređenja čistih linija i svijetlih boja, čine ovu elegantnu vilu još privlačnijom, a mnoštvo staklenih stijena daju prostoru puno sunčeve svjetlosti i toplinu ugođaja sa pogledom na more.

Novalja na otoku Pagu, najpoznatija po ljetnim cjelodnevnim tulumima na plaži Zrće, ima i svoju mirnu i obiteljsku notu. Turistima svih generacija nude se, osim velikog broja prekrasnih plaža, razni sportski i kulturni sadržaji, brojne zabave na otvorenom, odlična gastronomska ponuda sa smještajnim kapacitetima svih vrsta.

Upravo taj obiteljski, mirni kutak nalazi se na sjeverozapadu grada, sa mnoštvom smještaja u luksuzno uređenim vilama. Jedna od tih svakako je Villa Zora koja nudi apartman na dvije razine, sa dvije terase okrenute prema moru i grijanim bazenom na koji se pruža pogled. Ovdje možete zadržati svoje misli, osvježiti se i ostati u svom kutku mira ukoliko vam dan nije predodređen za dijeljenje prostora sa ostalim turistima na plažama.

Suvremeni elementi uređenja čistih linija i svijetlih boja, čine ovu elegantnu vilu još privlačnijom, a mnoštvo staklenih stijena daju prostoru puno sunčeve svjetlosti i toplinu ugođaja sa pogledom na more. Locirana samo 5 minuta od plaže, ne tako daleko od grada, čini ju idealnim odmakom od svakodnevnice sa pristupačnim svim potrebnim popratnim sadržajima koji vam na odmoru mogu zatrebati. Možete li na odmoru poželjeti išta više?

Zavirite u našu fotogaleriju i uživajte u pogledu.

Villa Zora
1/33

Svoj termin u ovoj vili možete zatražiti voditeljicu objekta na:

e-mail: dijana.petric@gmail.com

mob: 091 637 6751

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?