Naslovnica Lifestyle Putovanja

Dašak luksuza i mira u jednoj od najpoželjnijih destinacija na Jadranu

Suvremeni elementi uređenja čistih linija i svijetlih boja, čine ovu elegantnu vilu još privlačnijom, a mnoštvo staklenih stijena daju prostoru puno sunčeve svjetlosti i toplinu ugođaja sa pogledom na more.
07. kolovoza 2017. u 09:36 1574 prikaza
Villa Zora
Foto: Promo

Novalja na otoku Pagu, najpoznatija po ljetnim cjelodnevnim tulumima na plaži Zrće, ima i svoju mirnu i obiteljsku notu. Turistima svih generacija nude se, osim velikog broja prekrasnih plaža, razni sportski i kulturni sadržaji, brojne zabave na otvorenom, odlična gastronomska ponuda sa smještajnim kapacitetima svih vrsta.

Upravo taj obiteljski, mirni kutak nalazi se na sjeverozapadu grada, sa mnoštvom smještaja u luksuzno uređenim vilama. Jedna od tih svakako je Villa Zora koja nudi apartman na dvije razine, sa dvije terase okrenute prema moru i grijanim bazenom na koji se pruža pogled. Ovdje možete zadržati svoje misli, osvježiti se i ostati u svom kutku mira ukoliko vam dan nije predodređen za dijeljenje prostora sa ostalim turistima na plažama.

Suvremeni elementi uređenja čistih linija i svijetlih boja, čine ovu elegantnu vilu još privlačnijom, a mnoštvo staklenih stijena daju prostoru puno sunčeve svjetlosti i toplinu ugođaja sa pogledom na more. Locirana samo 5 minuta od plaže, ne tako daleko od grada, čini ju idealnim odmakom od svakodnevnice sa pristupačnim svim potrebnim popratnim sadržajima koji vam na odmoru mogu zatrebati. Možete li na odmoru poželjeti išta više?

Zavirite u našu fotogaleriju i uživajte u pogledu.

Villa Zora
1 / 33
Villa Zora

Svoj termin u ovoj vili možete zatražiti voditeljicu objekta na:

e-mail: dijana.petric@gmail.com

mob: 091 637 6751

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas