Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Čišćenje sudopera nikad nije bilo lakše: Bez kemikalija uz tri proizvoda

shutterstock
20.07.2020.
u 07:00

U samo nekoliko minuta vaš sudoper će se sjajiti na sasvim prirodan način.

Ostaci hrane, mrlje od vode i kamenac. Sve su to stvari koje prljaju vaš sudoper i ispuštaju neugodne mirise u vašem kućanstvu. Iako na tržištu postoje mnogobrojni proizvodi i sredstva za čišćenje, uvijek je bolje čistiti na prirodan način, bez kemikalija. Jedna žena na svom TikTok profilu podijelila je kako ona savršeno očisti svoj sudoper sa stvarima koje već ima doma.

Mama Mila podijelila je video u kojem je pokazala što koristi za čišćenje sudopera, ali i sjajne rezultate svojeg čišćenja. Kako biste očistili sudoper potrebni su vam samo soda bikarbona, ocat, limun i baby ulje.

@mama_mila_

So easy you can do it while waiting for your dinner to cook ##LetsCook ##cleaning ##cleaningtips ##springcleaning ##tipsandtricks ##learnontiktok ##kitchen

♬ Break My Heart - Dua Lipa

Prvo u svoj sudoper naspite sodom bikarbonom i očistite mokrom krpom. Zatim naspite bijeli ocat kako biste ga dezinficirali te nakon toga operite toplom vodom. Narežite limun na pola i jednom polovicom utrljajte svoj sudoper kako biste se riješili neugodnih mirisa. Ako želite da vam se sudoper sjaji, ispolirajte ga baby uljem i krpom. 

Njezin jednostavan trik oduševio je ljude na društvenim mrežama. - Isprobala sam ovo! Savršeno je djelovalo, hvala ti - komentirala je jedna korisnica. - Odlična ideja! Moram isprobati odmah - složila se druga korisnica. - Sjajno! Sviđa mi se što je bez kemikalija - glasio je jedan komentar.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao veliku raspravu:

Komentara 3

RO
RogaBabaroga
08:39 20.07.2020.

pa kak smo do sad zivjeli bez "pametnih mama " i tik toka. Mora da smo svi u svinjcu bili do sad

DU
Deleted user
09:30 20.07.2020.

prekinite reklamirat TokaTuka :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije