Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Božić

Čini se kako smo cijelo vrijeme pogrešno stavljali lampice na drvce: Stručnjakinja otkriva ispravan način

Instagram/casa_anguiano
25.11.2021.
u 13:30

U svom videu objašnjava da lampice treba objesiti okomito, umjesto da ih vodoravno motate oko stabla, i to prvo na vrh staviti samo kraj suprotan utikaču, pa ostatak namotati okomito.

Iako za mnoge nema veselijeg razdoblja u godini od onog kad gore lampice na božićnom drvcu, njihovo postavljanje mnogima zadaje glavobolje, a osim ako ste stručnjak za uređenje interijera, postavljanje drvca i lampica ponekad može biti pomalo komplicirano. 

Zato je stručnjakinja za unutarnji dekor na TikToku i Instagramu podijelila savjet kako ove godine možete bez muke staviti božićne lampice.


U svom videu korisnica objašnjava da je lampice bolje na drvce objesiti okomito, umjesto da vodoravno motate svjetla oko stabla, a za početak na vrh treba postaviti samo kraj koji je suprotan utikaču, a zatim ih sve nizati okomito.

- Ovo će vam omogućiti da ih koristite manje, drvce će biti svjetlije nego inače, a lakše ćete ih kasnije i skinuti, na kraju sezone - objasnila je, a prenosi Mirror

Najfotogeničnije mjesto u gradu: Božićna bajka u Vlaškoj je krenula

1/10
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
12:14 26.11.2021.

A svatko ima svoj nacin

VI
vidum
18:36 25.11.2021.

Moji susjedi stavljaju drvce u nekakav tronožac kako bi im stajao uspravno, i tako ga kite. Moja obitelj i ja objesimo drvce za luster, vrhom prema dolje. Tako okićeno izgleda fantastično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije