Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Uvijek su spremni pomoći: Ovi horoskopski znakovi dragi su i brižni

shutterstock
25.11.2021.
u 07:00

Žele pomoći drugima radi svoje sreće i zadovoljstva, a ne da bi privukli pažnju.

Kada ste zadnji put stali dati vode psu lutalici? Ili ste nahranili mačku iz vašeg susjedstva koja vas svako jutro posjećuje? Za mnoge je ljubaznost ograničena i nije nešto što prakticiraju u stvarnom životu. Međutim, postoje osobe koje vas mogu osvojiti svojim djelima. Ako se pitate spadate li na taj popis, evo tri horoskopska znaka najljubaznijih ljudi, donosi Pinkvilla.

Riba
Ribe često vole pomagati ljudima. Njihova priroda davanja i ljubazan odnos prema svima čine ih posebnima. Cilj im je doći do životne faze u kojoj su sposobne pomoći ljudima i osvojiti ih svojom dobrotom.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9

Jarac
Jarci se mogu činiti arogantnim osobama, ali izrazito su ljubazne prirode. Skromni su i dobrodušni. Vjeruju u mantru dobrih djela koja se uvijek vraćaju. Njihova priroda često privlači najbolje ljude u njihov život.

Vaga
Vage su ljudi dobrog srca. Oni su ljubitelji životinja i često ih se nađe kako pomažu onima kojima je potrebno. Oni radije rade dobra djela u tišini i ne vole da ih netko prema tome sudi. Oni to rade zbog svoje sreće i zadovoljstva, a ne da bi privukli pažnju.

Očistite prašinu iza radijatora uz pomoć stvari koju sigurno imate kod kuće:

Komentara 1

NO
nogogaz
00:24 26.11.2021.

Uvijek spremni...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije