Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poliklinika Lege Artis

Centar za cjelovit pristup bolestima vena najsuvremenijim metodama

25.10.2019.
u 07:48

Liječnički bračni par Čandrlić iz Osijeka uspješno liječi gotovo bezbolnim i minimalno invazivnim metodama

Poliklinika Lege Artis u Osijeku, u vlasništvu liječničkog bračnog para Čandrlić, privatna je poliklinika kojoj je primarna djelatnost vaskularna kirurgija – kirurgija vena (flebologija), ali objedinjuje i opću, abdominalnu (proktološku) te plastičnu kirurgiju u estetske svrhe. Smješten na adresi Vukovarska 1, ovo je prvi centar u Hrvatskoj koji se bavi cjelovitim pristupom bolestima vena od kojih boluje oko 50 posto stanovništva. Klijentima Poliklinike na raspolaganju su najsuvremenije metode dijagnostike i liječenja – minimalno bolne i invazivne, a maksimalno efektne.

Kada je riječ o proširenim venama i bolestima vena, Poliklinika nudi dijagnostiku, liječenje vena, klasičnu operaciju vena – stripping, endovenozne tehnike, UGFS i miniflebektomiju. Također, nudi se i tretman kapilara; dijagnostika, liječenje kapilara, sklerozacija pjenom te sklerozacija toplinom, kao i venskih ulkusa; dijagnostika te konzervativno i operativno liječenje venskih ulkusa. Jedna od najvažnijih djelatnosti poliklinike također je i estetska kirurgija koja posljednjih godina doživljava svoju ekspanziju kao najdinamičnija i najzahtjevnija grana kirurgije.

Jedna od djelatnosti poliklnike je i estetska kirurgija. ovdje se može obaviti i povećanje ili smanjenje ženskih, ali i muških grudi

Ona zahtijeva stručni, znanstveni i umjetnički pristup svakom klijentu. Korektivni zahvati i tretmani postaju uobičajeni način brige o sebi i odraz težnje suvremenog čovjeka da udovolji zahtjevima života i posla. Osjećaj zadovoljstva samim sobom i svojim izgledom preduvjet je za duševno zdravlje i samopouzdanje. Stoga, Poliklinika Lege Artis nudi upravo takav pristup struci i čovjeku – jer plastičnu kirurgiju u estetske svrhe želi prilagoditi europskim medicinskim standardima, ali i osobnim zahtjevima klijenta. Kada je riječ o zahvatima na licu i vratu, klijentima nude korekciju nosa – rinoplastiku, korekciju ušiju – otoplastiku, korekciju očnih kapaka – blefaroplastiku, korekciju brade implantatom – mentoplastiku, facelifting lica i vrata te lifting lica koncima Silhouette soft.

U poliklinici se može obaviti i povećanje ili smanjenje grudi pa čak i smanjenje muških grudi – ginekomastija. Od anti-ageing tretmana, traženi su uklanjanje bora, hijaluronski dermalni fileri kao i fileri bez hijalurona. – Bilo koji estetski problem nastojat ćemo riješiti savjetom i nekom od tehnika i materijala kojima raspolažemo – poručuju iz Poliklinike Lege Artis. – Naša poliklinika logični je rezultat medicinskog obiteljskog nasljeđa i praktičnog zajedništva bračno-profesionalnog tima. Ljubav prema medicini i neprestana, dugogodišnja briga o pacijentima jednostavno su dio našeg života. Zbog toga, profesionalnost i dalje ostaje naš osnovni moto – poručili su vlasnici poliklinike, dr. med. Krešimir Čandrlić i dr. med. Jasenka Kalajdžić-Čandrlić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije