Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Čemu zapravo služi treći odjeljak ladice u perilici rublja? Ima svoju posebnu namjenu

Shutterstock
09.02.2024.
u 08:00

Pitanje na koje bi mnogi voljeli znati odgovor

Svaka perilica ima ladicu u koju stavljamo deterdžent za pranje i omekšivač. Ladica se obično nalazi na gornjoj lijevoj strani perilice i ima tri pretinca. Pitanje je znate li čemu služi svaki od ta tri odjeljka?  

Odjeljci su označeni simbolima I, II i cvijetom ili slovima L i R. Cvijet ili slovo R nalaze se na odjeljku u koji stavljamo omekšivač, piše In The Wash. 

VEZANI ČLANCI:

Simboli I i II i slovo L nalaze se na odjeljcima u koje stavljamo sredstvo za pranje rublja.  A kada punimo koji odjeljak? Nakon kupnje perilice za rublje važno je dobro pročitati upute u kojima je sve detaljno objašnjeno.

Najčešće prilikom pranja rublja upotrebljavamo dva pretinca, onaj sa simbolom I i s cvijetom. U te pretince stavljamo prašak ili tekući deterdžent i omekšivač. 

Treći pretinac označen simbolom II puni se kada upotrebljavamo program koji uključuje i pretpranje, kojim se koristimo za jako zaprljano rublje. Dakle, ako želite da vaša perilica odradi i pretpranje, punite sva tri odjeljka u ladici. I to je to.

Majka 11-ero pokazala super trik za pranje bijelog veša: 'Da i bez namakanja ostane kristalno bijel'

Komentara 1

KA
kaoisvidrugi
09:32 09.02.2024.

A jel?.. ajde uvatite upute svoje perilice za rublje i pročitajte ponovo čemu služe I i II..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije