Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrana koju jedete

Burger King ponovno 'trola' McDonald's: Pokazali da njihovi burgeri nemaju aditiva

Screenshot
20.02.2020.
u 16:33

Kada jedete u restoranima brze hrane, ni ne pitate se kakvu hranu jedete, a često ona sadrži veliku količinu aditiva.

Burger King, jedan od poznatijih restorana brze hrane poznat po svojim burgerima, na svom YouTube profilu objavio je video kojim promoviraju ljepotu prave hrane, to jest hrane bez aditiva.

Pogledajtekako je započelo Burger Kingovo trollanje McDonald'sa:

Objavili su video u kojem pokazuju kako njihov burger nema aditiva, a kako bi pokazali istinu ostavili su burger da prirodno stari i pljesnivi kroz 34 dana. Svojim videom htjeli su pokazati kako njihovi burgeri nemaju umjetne aditive i u svojim restoranima ne prodaju stare burgere, ali reakcije su bile podijeljene.

"Za sve one koji se pitaju zašto su napravili ovu reklamu, pogledajte burger iz McDonald'sa koji je ostao isti i nakon 20 godina", glasio je jedan komentar. "Prvo sam bio wow, a onda sam bio ovo je predivno, trebamo više stvari poput ove", složio se drugi. Ostali se baš nisu složili s njihovom reklamom: "Vidim što pokušavate, ali sve što mislim je fuj. Možda je burger bolji, ali nakon ovog ne želim ići u Burger King." Drugi su se složili: "Zbog ovoga želim jesti u Wendy's."

Cilj ove reklame bio je potaknuti ljude da razmišljaju o tome kakvu hranu jedu te da su njihovi burgeri napravljeni prirodno i bez dodataka. Sada je samo na vama da odlučite gdje ćete kupovati svoje burgere.

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Komentara 1

Avatar SandraHO85
SandraHO85
17:07 20.02.2020.

Tгаžim seks, ali hoćеš li? Uđi ovamo -> http://kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije